הצעת ייעול

J E W

New member
הצעת ייעול

קודם כל אחים שלי מה קרה פתאום כולם מוכרים לווינים אה? סתם סתם חח ועכשיו להצעה שלי...אז למרות שכבר אמרתי את זה בעבר יש לעשות מערכת הודעות לבריתות...מאוד קשה לארגן את כל החברים בברית מסוימת צריכה להיות אופציה זמינה לחברי ברית לשוחח בינהם ביתר קלות זה מאוד קשה להתחיל לחפש מספרי אייסיקיו או מסנג'ר או אם בכלל יש דרך זה מהווה קושי גדול מאוד לבריתות לתפקד כך....פרט לכך אין כל בעיה אחרת במשחק והוא טוב איכשהו כעת אולם אם ייתכן ויש כאלו שחושבים אחרת אז כל מי שיש לו הצעה (הגיונית אני מבקש...בלי בקשות ליותר תורות וכו' כיוון שמטרת המשחק היא להוות אתגר לשחקן) אולי מישהו גם יואיל בטובו לענות לנו פה...

Sup1

New member
תפתח ערוץ...

ב MIRC זה הדבר שנראה לי הכי הגיוני לעשות.

J E W

New member
איך?

איך אני פותח קומונה? מה זה בעצמם אני די חדש בפורומים האלה של תפוז

../images/Emo127.gif

בהחלט רעיון לא רע בכלל ! כל בעל ברית יכול לפתוח קומונה בתפוז ! פשוט מאוד ונוח מאוד לבעלי בריתות היות וזה יכול להיות סגור עבור אוייבים !
אני אפתח לוח לקומונות בו תוכלו לפרסם את הבריתות שלכם ואת הקומונות. בכל מקרה,אומר כבר כעת שעל גבי הפורום,לא תאופשר פרסומן של קומונות ושאר אתרים אחרים.

tenen

New member
עוד הצעת יעול

אפשר את ההיסטוריה של מה קרה היום בעולם להגדיל ל 200 אירועים אחרונים ולא רק 5, אני רוצה לראות מי ביצע תקיפות, ולא יכול לזכור את כל השמות בעל פה...

למעלה