הצעת ייעול

MommyHug

New member
הצעת ייעול

אם זה לא מסובך מידי- אפשר בתור השרשור לעשות עוד מיון: מוכרים / מחפשים זה יכול מאד להקל על החיפוש תודה

Silly LoveSong

New member
ועוד הצעה:

להוסיף קטגוריה של בגדים!

jester56

New member
בגדים זה בעיה

מנסיון ....בגדים זה בעיה בבגדים תמיד יש את בעיית הצבע והמידה הבגד מאוד מתאים אבל המידה קטנה או גדולה בגדים צריך למשש זה נראה לי קצת בעייתי באינטרנט

Boone

New member
בשמחה, אבל...

אנשים לא מצליחים היום לכתוב הודעות במקום הנכון וכל היום אני מזיז הודעות למקומם הנכון. אז בואי ותגידי לי, מה יהיה אחרי השינוי?

אפשר לנסות ../images/Emo13.gif

וגם להוסיף הכוונה בהודעה הראשית בשרשור יד שניה, ואולי הערה בצד הפורום, עד שאנשים יתרגלו
כבעלת קומונה בעבר, אני יודעת כמה זה מעצבן לשרשר מחדש הודעות . . .

Boone

New member
אולי בעתיד,

אחרי שנראה שאנשים מסתדרים עם המצב הנוכחי, אבל ממש לא לפני כן.

jester56

New member
במקום לחנך אנשים תנסו לעזור...

קבלו את הערתי כביקורת בונה ואל תירו בי ישר במסרים.... לא כולם חיות אינטרנט ותיקות וגם לי לקח קצת זמן להבין את המנגנון של הפורום הזה. עוד חצי משפט בכל התחלת שרשור היה עוזר לדעתי הרבה.... במקום לכתוב משהו לראות ניתן היה לכתוב משהו לראות - סרטים נא לשרשר כאן משהו לשחק - משחקים נא לשרשר כאן משהו לשמוע - דיסקים ותקליטים נא לשרשר כאן זה הכל תנסו ותראו

MommyHug

New member
../images/Emo45.gif

נכון שזה מרגיז אולי שצריך לסדר ושאנשים לא משרשרים במקום הנכון, אבל צריך סבלנות פה. אולי זה באמת לא ברור לכולם. אני בעד להבהיר.

Boone

New member
../images/Emo45.gif קיבלתי ופעלתי לעצתכם

עכשיו במשך ה24 שעות הקרובות נבדוק ונראה מה יקרה, האם אנשים יבינו או לא.

Boone

New member
אז קיבלתי, ואני לא מחנך

וספרו לי מה חדש? יש איזה שהוא שיפור? מישהו הבין מה צריך לעשות? או שסתם מזלזלים?

Boone

New member
בטח בסדר...

8 הודעות עומדות לא במקום אלה מפוזרות בפורום 2 הודעות פרסום בשרשור הראשי, ספר וסרטי DVD בתוך שרשור ספרים יש מישהו שמחפש דיסק ובקצב הזה נגיע רחוק, אז ספר לי, כתבתי את הנוסח שלך ועדיין לא מבינים! איך זה קורה? מה עכשיו לא בסדר?

jester56

New member
רגע רגע

שניה אחת אם זה הפך להיות עימות בינך לביני או לפחות בין עמדותיך לעמדותי אני מוותר מראש משום מה נראה לי שמישהו פה לוקח דברים קצת רחוק מדי כולה פורום....אז מדפדפים וכולה כמה אנשים שלומדים לאט יותר אני מתנצל בשם כל מי שלא ממש נדבק לכללים אני בטוח שזה לא נעשה בזדון או על מנת שהמנהל יזיע קצת בזה אני מסיים לחלוטין את העיסוק בנושא הזה המשך שבוע נעים לכולם

Boone

New member
../images/Emo67.gif אני ואתה בזירת העימות

בסך הכול ציינתי את מה שקורה בפורום, ושינויי הניסוח! זה לא בדיוק דבר שיעזור להבנה גדולה יותר. אז חינוך?! אף אחד לא מנסה לחנך, אלה רק לשמור על פורום נעים יותר. קח הכל באהבה או אל תיקח בכלל. אני אכתוב את זה שוב בפעם הלא יודע כמה, מנהל פורום מתנדב לתפקיד מתוך רצון טוב ואהבה לתחום שבחר, לכן המנהל לא מפחד להזיע קצת. המנהל ישמח לעזור, לשפר, לשנות או כל דבר אחר, אבל את זה לבד הוא לא יכול לעשות, זה חייב להיות הדדי. ולגביי סיום העיסוק... מה שאתה לא מבין אל תתעסק.

פּלפּל

New member
אבל... הוא לא לבד!

תודה על ההצעות, כל שינוי (קטן כגדול) צריך להבדק לאורך זמן, בסוף תימצא דרך המלך. בינתיים מנסים, טועים, משפרים, וחוזר חלילה.

פּלפּל

New member
ניסינו בעבר

כשהגעתי הנה, לפני כשנתיים, ניסיתי שיטות מיון שונות לארגון המידע. כל שלושה ימים פתחתי ארבעה שרשורים נפרדים: "תקליטים ודיסקים למכירה", "מחפשים דיסקים/תקליטים", "ספרים למכירה/החלפה" ו"מחפשים ספרים" (דוגמה כאן). אני אהבתי את הסידור הזה, אבל הגולשים לא הסתדרו איתו ושרשרו (במקרה הטוב) להודעה הראשונה שהם ראו בה את המילה "ספרים" או "דיסקים". ביותר מדי הודעות אנשים שילבו בקשות לקניה ולמכירה ושרשרו רק במקום אחד. ניסיתי לחנך אותם, כתבתי להם מסר, אז חלקם ניסחו את ההודעה מחדש לשני השרשורים השונים אבל אז כבר לא יכולתי למחוק את ההודעה המקורית כי בינתיים נוספו לה תגובות אחרות. מאז הרחבנו את תחומי המנדט של הפורום גם לסרטים ומשחקים, פיצול נוסף של השרשור הראשי יעמיס מאוד ואני חושש שיהיה קשה לנהל אותו. בכל אופן, תודה על ההצעה, כאמור, זה רעיון טוב מאוד אך מנסיון, קשה לביצוע.

למעלה