הצעת ייעול

הצעת ייעול

בנוגע לתגובות לפוסטים בבלוגים. 1. כבר אמרתי בעבר, ואני אומר זאת שוב, אני חושב שזה לא אסתטי שיש שני כפתורים של "שלח". אחד מספיק בהחלט. 2. החלון של הוספת תגובה פתוח כבר לבד, ואני חושב שזה מאוד לא נוח למשתמש. זה מאוד מבלבל וקשה לשרשר עם זה נכון. הרבה פעמים אני מוצא את עצמי מגיב תגובה ראשית חדשה לפוסט במקום להגיב לתגובה אחרת בפוסט. וזה לא רק אני, ראיתי המון טעויות שירשור של אנשים שהם ותיקים בבלוגיה, ולא אמורים לעשות טעויות שירשור. אני מציע שבשביל להגיב לפוסט תגובה ראשית אני אצטרך ללחוץ על משהו בסגנון "הוסף תגובה" ורק אז ייפתח חלון הוספת התגובה.

tamax

New member
מסכים../images/Emo45.gif באמת מבלבל!

אין צורך ב-2 חלונות תגובות.

wranger

New member
אבל את כל זה אמרו כבר לפניך. ../images/Emo10.gif

לא שאני לא תומך, חלילה. להיפך.

Sefy

New member
אני עכשיו פתחתי רשומה על העניין

כמובן שכמו כל דבר בתפוז זו תהיה מחאה חסרת ערך, אבל אני לא מתכוון לשבת ולשתוק יותר. נמאס לי מכל הגועל שתפוז מכניסים בכוח, אם הם כ"כ רוצים להעיף מכאן בלוגרים אז שישלחו להם מסר ויאמרו להם באופן ספציפי שהם לא רוצים אותם. זה יפגע בהם יותר מאשר בי ולי זה כבר נמאס שתפוז לא מקשיבים לבלוגרים.

Sefy אתה רציני או שזה בשביל רייטינג,בלי לפגוע

עוד לא למדת שבישראל מחאה לא מזיזה לאף אחד? אין לנו תרבות של הפגנות מלבד תקופת הפנתרים השחורים וגם זה נמוג מהר מאוד. גם אצלי בבלוג יש מחאה מינורית על מזונות בישראל אבל יש כוחות בשוק שיותר חזקים ממך וממני.

Sefy

New member
אני רציני ורייטינג לא מעניין אותי

אם רייטינג היה מעניין אותי בגרוש וחצי, אז לא הייתי מבקש שלא יכניסו אותי למומלצים כי זה יהיה קצת נוגד את הרעיון של הרייטינג. בונסף לכך אני יודע טוב מאד שבישראל מחאה לא מזיזה בגרוש לאף אחד, זה למה הכותרת של הרשומה זה מחאה חסרת ערך. זה לא יעצור אותי מלהלחם על משהו שאני נגדו, כמו שאתה גם לא תעצור עם המלחמה שלך נגד המזונות בישראל. נכון או לא ? לא מקובל עלי שתפוז דוחפים לבלוגים שינויים שאנשים לא רוצים, והם בגלל האגו המנופח של המנהלים, לא מחזירים למצב שאנשים מבקשים. הם כל הזמן מתלהבים כמה שתפוז מודולרי ואיך שלכל בלוגר יש אפשרות לעצב את הבלוג שלו, בסופו של דבר הם דוחפים לכל הבלוגים בין אם הם רוצים או לא את השינויים הדוחים שלהם. אחרי זה הם מתפלאים שמשווים אותם לדיקטטורה פאנטית.

mary lou

New member
כדי ליצור תחושת מסכנות

זה גורם לקהל להזדהות ולהסכים איתך. תמיד עובד. נסה והיווכח.

Sefy

New member
את לוקחת את זה למקומות לא יפים בכלל

אין פה קשר ליצור תחושת מסכנות. זה כמו שאני אומר לכל אותם גאים שהמלחמות שלהם זה סתם כדי ליצור תחושת מסכנות. משום מה אני חושב שזה יהיה לך יותר כואב, כי עם זה את מזדהה נכון? הקטע המגוכח שאת מסכימה איתי בקשר לתגובה הפתוחה, אבל את מסרבת להלחם כי זה מפריע אבל לא עד כדי כך מפריע ואפשר להתרגל שזה כמו שיאמרו לך: תתרגלי לזה שלא מקבלים גאים.

mary lou

New member
ממש לא.

אני לא אומרת להתרגל, אני אומרת למחות בצורה נורמלית. להגיד שזו מחאה אבל "ממילא לא יקשיבו" זה כן כדי לעורר רחמים כי אם ב-א-מ-ת אף אחד לא היה מקשיב (קורא) לא היית כותב את הרשומה...

Sefy

New member
זו "הנחה" שלך ואת טועה בה

אני יודע שלא יקשיבו, אבל זה לא אומר שאני לא אלחם על מה שאני חושב שלא צודק. בגלל שיש פה שניים עם אגו בשמיים שהחליטו שבגלל שמישהו לא מקבל שינויים זה בגלל שהוא פשוט לא מקבל שינויים, אז לא מקשיבים גם אם השינוי שנעשה מציק ואפילו את רשמת הודעה פה בשירשור למטה שהגיע הזמן שיקשיבו. אבל האם הם מקשיבים? הם יכלו להקשיב כבר ממזמן, אבל יותר קל לא להתייחס. אם תהיה הקשבה כלשהי למחאה, שדרך אגב, הרבה התלוננו עוד הרבה לפני וגם להם לא הקשיבו. זה לא יהיה בגלל ששתקנו. אני מוחה בידיעה גמורה שרוב הסיכויים שמישהו יקשיב הוא נמוך, אבל זה לא יעצור אותי למחות על הדיקטטורה שנעשית. הם רוצים להפעיל שינויים חדשים? שידחפו לעורך בלוגים כמו עכשיו איזו הודעה שיש משאל בלוגרים לגבי פונקציה חדשה. את יודעת מה? יש לי אפילו פיתרון יותר קל שהצעתי אותו לפני איזה חצי שנה פלוס, תנו בחירה למשתמש. שהוא יבחר אם הוא רוצה את זה. הקשיבו? לא. למה? כי יותר קל לא להתייחס לסתם איזה נודניק שיש לו בעיה שהוא לא מקבל שינויים ואת הרשומה? אני לא כותב בשביל תגובות, אני כותב כי זו הדעה שלי ואני לא הולך לשתוק כשמשהו מציק לי. זה לא קרה, וזה לא יקרה.

Sefy

New member
"בסופו של דבר"

למה זה צריך להיות "בסופו של דבר" במקום פשוט להקשיב? זה כל כך כואב להקשיב ? למה לעשות דווקא ?

Sefy

New member
זה כי לא הקשבתם אפילו פעם אחת

אם הייתם מקשיבים, אז לא היה צריך להיות יותר מאשר הודעה אחת. אתם ריפרפתם ולא התייחסתם. אז קיבלתם הרבה מאותו דבר.

mary lou

New member
מסכימה עם השני

בצלאל, אני באמת חושבת שהטענות כבר עברו את השלב של "אתם תתרגלו וזה יחלוף". כדאי לעשות עם זה משהו, לפחות סקר שיבדוק כמה באמת היו רוצים להשאיר את החלון הזה וכמה מעדיפים להעיף אותו. אל תשכח שאין לנו אפשרות שרשור תגובות בתור בעלי הבלוג והתוצאה היא המון בלגן. לגבי ההערה הראשונה של עכבר, לדעתי זה לא קריטי זה די נוח שיש כפתור גם למעלה וגם למטה ולא צריך לחפש אותו אבל זו רק דעתי
.

למעלה