הצעת יעול

k e r e n25

New member
הצעת יעול

אני מציעה להוסיף תגית של: לא אהבתי ו/או לא מומלץ ו/או לא מסכים ו/או לא הולם ו/או לא מתאים לפרסום וכו. ליד התגיות של : אהבתי, המלצות וכו , שנמצא מתחת לכל פוסט. תודה!

libsharet

New member
על אותו דיון אי אפשר להגיב..

אני גם אישית לא אוהבת את הרעיון של סימון שלילי - פיצ'ר "שנאתי" (גם בנענע למשל הסירו ממזמן את הקארמה השלילית כי היא יצרה המון בלגן..) - אבל מצד שני אפשר לאפשר להזהיר את ההנהלה על פוסט בבלוג - אם יש בלוג שהוא עם מסרים לא חינוכיים וכו' אפשר לכתוב אולי בההמלצה איזו הערה על הפוסט..

חיה 2סרט

New member
אנשים מה קורה פה?

בשבוע האחרון אני קוראת רק שנאה לבלוגיה רק מחפשים איפה פה הלא בסדר... מי קודם מי לא קודם מי לחץ אהבתי מי לא לחץ איפה הפירגון איפה לחפש את הדברים הטובים שקיימים בבלוגיה בקלות אני רואה שמחפשים פה את הלא בסדר! תפרגנו אנשים... ולא צריך לחצן לא אהבתי! מי שלא רוצה או לא אוהב וכו' יכול לא להגיב. בסך הכל כל מי שרושם רשומה לא משנה באיזה נושא ואיך הרשומה נראית הכל בעיני המתבונן!!! ואם אדם אוהב את מה שהוא כותב שיבושם לו! בסך הכל כולנו פה לאותה מטרה. שבת שלום...

k e r e n25

New member
אוי...

הוצאתם את זה מכל הקשר.... המטרה היא בעיקר בשביל פוסט לא מוסרי או לא חינוכי. אין לי שום כוונה ליצור כאן שינאה או "מלחמה". יכול להיות שזה רעיון רע....אני חושבת שלא.

דנטל

New member
תראי, זה נפלא שזו המטרה

אבל נראה לך שגולשים יקליקו על זה בגלל המטרה הזו או בגלל "צרכים" שלהם?

ר ש פ י ם

New member
והלחיצות הסיטונאיות על אהבתי

יותר טובות? רשומות רדודות בעיקרן מגיעות לרשומות האהובות הטובות באמת, לא זוכות לתהודה המגיעה הן

נוריתהה

New member
את צודקת בזה רשפים

אבל אני חושבת שעדיף שתהיה "אהבת יתר" מאשר "שנאת יתר". כי כמו שלא תמיד יש קורולציה בין פוסט טוב לבין מספרי "אהבתי". לא יהיה גם בין פוסט רע לבין "שנאתי". זה ישמש רק כלי לנקמנות אישית. לי בהרבה יותר קל ללחוץ "אהבתי" מאשר "שנאתי". אני בכל אופן מעדיפה לראות פוסט טפשי עם 30 "אהבתי" מאשר פוסט טוב (או "נורמלי") עם 3 שנאתי. אבל זו רק אני וזו רק דעתי. כל אחד זכאי לדעה משלו. (וכרגיל, ההנהלה תחליט)

דנטל

New member
יש שם גם כמה טובות

אבל לא חסרות גם רדודות, לצערי, שלא לדבר על רשומות שמעתיקות דברים שעוברים במייל כבר שנים.

ר ש פ י ם

New member
נכון שלפעמים יש טובות

אך הרוב... בוא לא נרחיב את הדיבור עליהן! לכן חשוב למצוא שיטה אחרת בקשר לכיכוב, אולי באמת השיטה של קפה דה מרקר למי שיש חמישה כוכבים יכול לככב אחרים אבל רק שלושה כוכבים ביום! כדאי לחשוב על זה

נוריתהה

New member
למה הכוונה?

הבנתי שאפשר יהיה לתת רק 3 "אהבתי" ליום. אבל מההכוונה למי שיכול? האם רק אלו שכבר נבחרו 5 פעמים באות העורך? רק אלו שיש להם בלוגים רשאים לתת "אהבתי". לא מובן לי הקטע הזה

למעלה