הצעת יעול

דגלמנגל

Well-known member
כל זמן שנמשכת התקלה, של אי יכולת להצמיד קישור לכתובת אינטרנט - הציגו את כותרת המאמר,
שאליו אתם מבקשים להפנות את הגולשים, כדי שאפשר יהיה לאתר, בדיוק אותו.

Harrington

Well-known member
מנהל
כל זמן שנמשכת התקלה, של אי יכולת להצמיד קישור לכתובת אינטרנט - הציגו את כותרת המאמר,
שאליו אתם מבקשים להפנות את הגולשים, כדי שאפשר יהיה לאתר, בדיוק אותו.
לימדו אותי כמה גולשים הערב שכאשר הקישור מובא כאן כטקסט רגיל, אם מעתיקים אותו עד (לא כולל) הסוגרים שבהם מופיע הקיצור URL, ומעתיקים את הקישור אל עמוד דפדפן, הוא נפתח כדת וכדין משל היה קישור מהתקינים שבקישורי ישראל.

דגלמנגל

Well-known member
לימדו אותי כמה גולשים הערב שכאשר הקישור מובא כאן כטקסט רגיל, אם מעתיקים אותו עד (לא כולל) הסוגרים שבהם מופיע הקיצור URL, ומעתיקים את הקישור אל עמוד דפדפן, הוא נפתח כדת וכדין משל היה קישור מהתקינים שבקישורי ישראל.
למד נא אותנו, מהם אותם סוגריים ואיך מזהים אותם, כחלק נפרד מהכתובת.

Harrington

Well-known member
מנהל
למד נא אותנו, מהם אותם סוגריים ואיך מזהים אותם, כחלק נפרד מהכתובת.
אתה רציני? סוגריים מזהים כקווים (שכחתי לציין שמדובר בסוגריים מרובעים) אנכיים עם קו הוריזונטלי קטן הן למעלה והן למטה. תוכל לראותם אם תפתח כעת 'הוספת תגובה', מימין למילים "תצוגה מקדימה" שבשמאל שורת האייקונים שמעל לתגובתך (בטרם פירסומה) ומימין לאיור הדיסק (של פעם). סוגריים אלו מופיעים כאמור בשורת הקישור שאנשים ניסו לאורך היום להכניס לטקסט שלהם ותוכל לראותם בכל הפוסטים של היום אליהם ביקשו כותביהם לצרף קישור.

דגלמנגל

Well-known member
אתה רציני? סוגריים מזהים כקווים (שכחתי לציין שמדובר בסוגריים מרובעים) אנכיים עם קו הוריזונטלי קטן הן למעלה והן למטה. תוכל לראותם אם תפתח כעת 'הוספת תגובה', מימין למילים "תצוגה מקדימה" שבשמאל שורת האייקונים שמעל לתגובתך (בטרם פירסומה) ומימין לאיור הדיסק (של פעם). סוגריים אלו מופיעים כאמור בשורת הקישור שאנשים ניסו לאורך היום להכניס לטקסט שלהם ותוכל לראותם בכל הפוסטים של היום אליהם ביקשו כותביהם לצרף קישור.
תלמד, הרינגטון, ככה כותבים הסבר:

איך לפתוח דף באינטרנט, עפ"י כתובת, שאין לה קישור, לפתיחה בלחיצה אחת:

1. יש להדגיש ולהעתיק את שורת הקישור, מתחילתה ועד (ולא כולל) הסוגריים המרובעים הראשונים, שבהם מופיע הצירוף: URL .
לדוגמה: ____________ [URL unfurl="true"]https://news.walla.co.il/item/3722791[/URL]

2. יש לשתול, את הטקסט שהועתק, בשדה חיפוש הכתובת (לא בשדה החיפוש של טקסט במלים), בראש הדף בדפדפן וללחוץ על החץ שבשמאל השדה.

3. מקבלים את הדף המבוקש.

נערך לאחרונה ב:

certified.woke

Well-known member
תלמד, הרינגטון, ככה כותבים הסבר:

איך לפתוח דף באינטרנט, עפ"י כתובת, שאין לה קישור, לפתיחה בלחיצה אחת:

1. יש להדגיש ולהעתיק את שורת הקישור, מתחילתה ועד (ולא כולל) הסוגריים המרובעים הראשונים, שבהם מופיע הצירוף: URL .
לדוגמה: ____________ [URL unfurl="true"]https://news.walla.co.il/item/3722791[/URL]

2. יש לשתול, את הטקסט שהועתק, בשדה חיפוש הכתובת (לא בשדה החיפוש של טקסט במלים), בראש הדף בדפדפן וללחוץ על החץ שבשמאל השדה.

3. מקבלים את הדף המבוקש.
מקבלים את הדף המבוקש, אולם עדיין לא נתן ליצור לו קישור לחיץ בגוף תגובה.
נעלם ה- icon ליצור קישור, ה- icon שהיה מצוי בשורת ה- icons בראש תגובה.
icon זה עדיין מצוי בשורת ה- icons כשאתה מבקש לשלוח למאן דהוא תגובה על הודעה פרטית...

דגלמנגל

Well-known member
מקבלים את הדף המבוקש, אולם עדיין לא נתן ליצור לו קישור לחיץ בגוף תגובה.
נעלם ה- icon ליצור קישור, ה- icon שהיה מצוי בשורת ה- icons בראש תגובה.
icon זה עדיין מצוי בשורת ה- icons כשאתה מבקש לשלוח למאן דהוא תגובה על הודעה פרטית...
זה, מפני שיש תקלה בתפוז.

דגלמנגל

Well-known member
אין בעד מה יקירי, שמחתי להשקיע זמן ואנרגיה בנסיון לסייע לך.
תודה. עזרת לי, רק שהייתי צריך לדוג את מילות ההסבר, מתוך המלל הרב ולסנן את העקיצות.
אודה לך אם בפעם הבאה שהצורך יעלה תוכל להזכיר לי כבר בהתחלה שאינך שווה את המאמץ ולא בסוף.
ולמה שאנהג כך? בימים שעדיין לא מחקתי כל זכר לתגובותיך, האם אתה הזהרת אותי, שאתה עומד לזיין לי ת'מוח בים של מלל
בכתיבה בסגנון גמרא - חצי דף פרשנות, על כל משפט, או חלק ממנו...?

ביטניקט

Well-known member
ברצינות? רק עכשיו הבנת את זה? זה כבר שנים ככה

למעלה