הצעת יעול -

הצעת יעול -

לכל אלו שרוצים לשתף אותנו בחוויות מצולמות, ואני רוצה להדגיש שאכן אנו כולנו מעוניינים לצפות, להשתתף ולחוות את התמונות, הסרטים והסיפורים. בכל מקרה, מכיוון שיש מגבלות אוביקטיביות במבנה הפורום, נוצר מצב שאם יש בידכם סרט של 50 תמונות ואתם מעוניינים לשים אותו בפורום הרי אתם דוחקים הודעות טריות הרחק למטה שלפעמים הן חשובות. אחת האופציות היא להשתמש במאגרי מידע הניתנים חינם ברשת כמו WEBSHOTS ולדוגמא ראו בקישורים ציקי

of ra

New member
בשמחה! אשמח אם תוכל רק לתת../images/Emo140.gif

כמה טיפים לדרך הנכונה לעשות זאת. מה הדרך המהירה, מהו הגודל הרצוי לתמונה, או כל עצה אחרת מניסיונך. רוב תודות

timon1

New member
בדיוק בשבילך עופ רה

שכחתי לציין באמת שהגודל המומלץ ע"י האתר הוא 1600*1200 לתמונה למרות שניתן לשים בכל גודל קיים, אני את התמונות שלי שמתי בגודל 600*400 בגלל שהיה לי אינטרנט איטי לאללה, עכשיו כשיש לי מהיר אני אערוך את האלבומים מחדש ואשים תמונות ברזולוציה גבוהה יותר. לגבי הוראות להכנת אלבום ופעולות באתר, אם בוק מחשבים כמוני מצא את דרכו לבד אז באמת כל אחד יכול, בהצלחה.

timon1

New member
צודק 200%,

לי יש כבר שני אלבומים בWEBSHOTS אחלה אתר, הכל חינם והכי טוב בכל העסק הזה שעל ידי הורדת תוכנת ההפעלה של WEBSHOTS ניתן להגדיר את התמונות שלכם כ DESK TOPS ולהנות מהם כל הזמן, להלן קישור לאלבומי לכל המעוניין: http://community.webshots.com/user/pumba82

למעלה