הצעת יעול...

Starway

New member
הצעת יעול...

חברה, אני מקבל את הרושם שאין אנו יודעים מה פירוש ואופן השימוש של פורום!!! משום מה אנחנו הפכנו את הפורום למעין צ´אט לוקה בחסר... אם אנחנו רוצים לדבר במתכונת של צ´אט אז בואו נפתח חדר ונצ´וטט... מי איתי??? ומי לא???

Starway

New member
זו היתה פגישה..

אחת הפגישות היותר רומנטיות שלי... את בדיוק היית אחרי הטלת השתן.. אני שניה לפני... רגע שאנצור תמיד...

Starway

New member
זה לא חשוב...

בשבילי את תמיד תישארי הילדה שפגשתי שניה לפני שהיא השתינה... נ.ב זה לא בושה, כולנו עושים את זה...

זה כן חשוב

הפגישה הזאת הייתה ה- פגישה..... ולכם אני רוצה שכל פרט ממנה יזכר בדיוק..... איך אמרתי לך: " הנה המצחיק הזה מהפורום".......

Starway

New member
נ.ב...

את חייבת להפסיק לקרוא לי ככה... עד כמה שזה מחמיא לי, זה מבלבל אנשים שאני בקשר איתם יום יום... הם כל הזמן שואלים אותי אחרי זה למה היא אמרה לך שאתה מצחיק... זה משגע אותם...

יאללה כפיר

אפשר לחשוב שאתה לא נהנה בפורום. חוץ מזה, מה שלום כולם? אני מקווה שאתם נהנים מהחופש לפחות כמונו (החברה מניצנה.

havlaz

New member
זה באמת נראה כך

אתה מוזמן לנסות לעלות נושאים שירימו את הרמה ניסיונותי לדבר על המסיבה לא הצליחו

אני חושבת שלכפיר פה יש רעיון טוב

יופי כפיר על זה באמת רעיון מעולה אני תומכת עוד אנשים אגב שלא תחשוב שלא שמתי לב לרומן הלא ברור הזה שלך עם אחותי

Starway

New member
רעיון..

קצת כבד נראה לי לשעה 12 בלילה אבל נו מילא... האנטישמיות ההולכת והגוברת ברחבי אירופה!!!! זה נכון, קראתי על זה מאמר בסיפרייה של האוניברסיטה!!!!!!!

numerw

New member
בשעות כאלה כפיר?

משום מה קשה לי לראות תמונה שלך קורא מאמרים על אנטישמיות באירופה :) ועוד נזכר בזה בשעות אלה של הלילה..

Starway

New member
למה???

בואנה אני חנון רציני... אני מגביר פיסיקה, מחשבים ועושה עבודת גמר... בכל מקרה, צריכים להעביר קצת את הזמן...

Starway

New member
../images/Emo13.gif דרך אגב...

לאיזה אתרים אתה גולש??? משעמם לי ואני לא מצליח להרדם... כל השרירים שלי כואבים רצח...

numerw

New member
אתרים ? עכשיו?

אני סתם מדבר עם אנשימים באיי סיי

Starway

New member
רק לי

רק לי אין מזל... נדפק לי האי סי קיו, שגם אחרי שהתקנתי אותו מחדש הוא עדיין מודיעה לי על שגיאה!!!! (איןו לי מושג איך זה יכול להיות...). תודה על כלום... לא, באמת תודה רבה לך...

למעלה