הצעת מחיר להפיכת תמונה לתלת מימדית

y o g e v t

New member
הצעת מחיר להפיכת תמונה לתלת מימדית

אשמח לקבל הצעת מחיר להפיכת התמונה המצורפת לתלת מימדית ישנם 2 שינויים - האחד שיראו שהשמלה עשויה מעלי דפנה ממש (כמו חווה) והשני שהיד לא תהא על המותן אלא תגיד למסתכלים בתמונה בואו עם כל כף היד ולא רק עם האצבע . (אם אפשר גם עיניים טובות יותר אשמח אם הנחש יהא אמין יותר ויראה ממש אמיתי גם אם יצא שונה על התמונה זכויות יוצרים אשמח להצעת מחיר בהקדם איני יכול לצרף את התמונה האיכותית כי היא שוקלת יותר מחצי מגה אנא השאירו אימל תודה מראש צביקה 0525706644

eldarinn

New member
דעתי האישית

שלום לך דעתי האישית היא שבגלל מורכבות יחסית פשוטה של התמונה היה עדיף להשקיע בצילום טוב ומונטאז' של תמונות אמיתיות. אי חושב שזה עשוי לעלות לך אותו הדבר בשורה התחתונה.

y o g e v t

New member
האם אתה יכול לעשות אחת משתי ההצעות

האם אתה יכול לעשות אחת מהשתיים וכמה זה יעלה לי

y o g e v t

New member
זה יפה האם ניתן לשפר ב...

זה יפה האם אפשר לשפר בכך שהיא תיראה טובה וחייכנית עם פנים גלויות ולא קשוחה והאם אפשר לעשות את שמלתה כעשויה מעלי תאנה (העלים המחומשים של אדם וחוה?) האם ניתן להוסיף נחש או עץ שיראו אמיתיים ? אם כן אשמח לשלם לך עבור עבודתך תודה צביקה [email protected]

Ninja

New member
מה עם התשלום עד עכשיו../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif אמרת 150 ש"ח, לא?

Nebelis

New member
אני בדרך כלל לא מתערב אבל לא יודע...

נראה לי קצת "מוזר" לעשות מן מכרז כזה פתוח על גבי הפורום...לא משאיר טעם טוב כל כך... מצד אחד אנשים יעשו בשבילך עבודות ממש לא טובות וידרשו תשלום כי אתה מבטיח על כל עבודה כסף...אתה תצא מתוסכל וגם רב הסיכויים שהיוצרים ייצאו מתוסכלים... אני בהחלט חושב שאתה עושה את הדברים ברוח טובה אבל הייתי נזהר כי זה נראה לי קצת - לא יודע מן חסר טקט כזה...קשה לי לבטא את זה... לגביך Ninja הייתי בוחן את עצמי טוב במקומך ובודק אם באמת השקעת את מירב המאמצים בניסיון שלך...במיוחד לאור העובדה שהבנאדם ביקש מאד בברור את סודות השכנוע ונתת לו את יסודות השכנוע. ומיד דרשת תשלום. אז לפני שאתה מבקש כסף עבור עבודה תבדוק קודם את המקצועיות שלך. אישית אני חושב שמספיק לשים הודעה - דרוש תלתיסת טוב לביצוע עבודה - הסבר על העבודה - המחיר או בקשה להצעת מחיר ולהשאיר מספר טלפון ואימייל - ולעזוב את זה שם. מצד שני אתה יכול להתעמק קצת בפורום לראות עבודות של אנשים ואז לפנות במסר אישי או כל דבר אחר לאנשים שנראים לך שיכולים לבצע את העבודה. מי שייצור קשר ייצור קשר מי שלא לא...על גבי הפורום נראה לי קצת "מסחרה"... אני לא מתכוון לפגוע באף אחד וזה סה"כ איך הרגשתי לגבי ההתנהלות.

מיכאל ג

New member
זה מנה שהוא עשה כאן

האם הוא ביקש שאנשים יעלו תמונות לפורום? לא, הוא ביקש הצעת מחיר, נתן פרטים על העבודה והשאיר טלפון, בדיוק כמו שרצית. אני לא רואה איך הוא אחראי על מי שהעלה מרצונו בלי שהתבקש תמונה לפורום. אם יש כאן טעם לפגם הוא בעובדה שנראה שמישהו כבר עשה לו את עבודת הקונספט. השאלה כאן היא, האם הוא שילם למי שיצר לו את הסקיצה הנ"ל או שהוא הולך להשתמש ברעיון ולשלם למישהו אחר שיבצע אותו. אבל זה כבר עניינו.

Ninja

New member
../images/Emo6.gif אתה מוזמן לקרוא את מה שהוא כתב כאן

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=147&msgid=104099235 "אני אשמח לשלם עבור כל סקיצה בהתאם לרעיונות שנתאם גם אם הם לא ימצאו חן בעיניי 150 ש"ח לכל ניסיון" הרעיונות עליהם הוא חשב נמסרו בכתב מעל גבי הפורום. גם אני פעלתי בשיטה דומה ופרסמתי את העבודה מעל הפורום. אולי לא רואים את זה כדבר סופר מושקע אבל לפחות זה עונה על "ניסיון", לא
אני לא מתיימר להחזיק זכויות יוצרים לאיור הנ"ל. אני מאמין שכל אחד מכם מחזיק עותק על האיור הזה על גבי המחשב שלו. חברי מרעיו של ביל דאגו לאייר ולשווק את האיור.

y o g e v t

New member
שלום נינגה כתבתי רעיונות שנתאם .. "שנתאם"

השארתי טלפון וגם אימל אך אתה לא התקשרת ולא שלחת אימל אלא עשית איזשהו איור סתמי בלא לתאם רעיון בלא להתקשר ומבקש תשלום . אתה לא רציני לא בעבודתך ולא בגישתך. שיהיה לך בהצלחה אך שנה גישה לשם כך.

Ninja

New member
../images/Emo140.gif תודה על האיחולים. ../images/Emo51.gif

זה לא "איור סתמי"... זה איור שעשרות, אם לא מאות אלפים ויותר כבר נמכרו ממנו. אני מאמין שאפילו אצלך על המחשב האישי יש עותק. אתה יכול להיות רגוע. לא באמת ציפיתי לקבל תשלום על ההשקעה של השלושים שניות שלקח לי להרים את העבודה הזו. פשוט לא אהבתי את הדרך הזו של "בוא תשלח לי/לנו עבודות ונסתדר..." אתה לא הראשון ולא האחרון שמשתמש בשיטה זו, ואתה עוד מתהלל בתואר "עורך דין"
זו הייתה הדרך שלי לגרום לך להבין את בדיחות הדעת בדברים שכתבת. כנראה שזה לא הצליח. שיהיה בהצלחה בכל מקרה.

y o g e v t

New member
גישתך השלילית גורמת להפסדיך

תתפלא שכבר שילמתי ל 2 מאיירים מפורום זה כל אחד 400 שקלים על סקיצות שלא אהבתי כלל וייתכן שגם אשלם להם בעתיד 200 ש"ח אם אחד האיורים ימצא חן בעיניי אך הם בניגוד אליך התקשרו, תאמו איתי את נושא האיור ועשו סקיצה כפי שאמרתי גישתך השלילית וחוסר אמונתך גורמת לך להפסדים ואתה מראש פועל בדרך מגעילה תוך שליחת איור סתמי ללא תאום שכפי שאמרת אלפים מכירים כבר לצערי אתה שרלטן שמנסה לנצל ולקבל כסף בלא לעבוד כלל

Ninja

New member
../images/Emo6.gif הפסדתי../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif מה בדיוק הפסדתי../images/Emo35.gif

מותק, ממוש... באמת שלא ציפיתי לקבל ממך כסף מלכתחילה. אתה עדיין יכול לשמור את הארנק סגור. אני לא רוצה ממך כסף. לא תיאמתי ולא הפסדתי כלום. העבודה הזו נעשתה רק כי בא לי לשרוף קצת זמן. זה הכל. בתור עורך דין שמתעסק במודלים, אני מציע לך לעבור מחדש על החומר של "דיני חוזים". אולי תגלה שיש שרלטן שונה ממה שחשבת.
הבהרה למי שעדיין לא הבין: אתם מוזמנים לעיין בתמונות הסטנדרטיות המצורפות ל-Power Point. אולי תגלו שם משהו מעניין...

subD

New member
איזה בלאגן......

ממש אלימות,הפורום באמת מריח כמו "מסחרה".יש לי חומר מירדן מי שרוצה שישאיר לי הודעה בפרטי ודיסקרטי.

למעלה