הצעת מחיר למטבח

einatus

New member
הצעת מחיר למטבח

שלום לכולם, כיתתי רגליים, וקיבלתי הצעות שונות למטבח חדש שאני רוצה להתקין. גודל המטבח הינו - 227 260X 290x ויתרתי על שתי הפינות לטובת מגירות. סה"כ יש לי ארון בילד אין 60 ס"מ, ארון כיור 60 ס"מ, 2 ארונת 80 ס"מ בכל אחד 3 מגירות , 2 ארונות 40 ס"מ 3 מגירות כל אחת. בנוסף יש לי יחידת מגירונים 20 ס"מ ליד הבילד אין וכן מדף אורך 90 ס"מ מעל המקרר. לגבי ארונות עליוניים, 4 קלפות (תחתונות מזכוכית ואלומיניום) ובינהם מדף מקשר 60 ס"מ. המדיח עצמאי - לא אינטגרלי ולא צריך ארון עבורו. המגירות הן בלום סגירה שקטה. המטבח סנדוויץ אדום, דלתות פורמייקה. סה"כ הצעה 16,000 כולל הרכבה והובלה מנגר פרטי. לא כולל ידיות. עדיין עבור כמות הארונות נראה לי הרבה. שאלתי היא - איך מחשבים כמה מטר יש לי במטבח, האם ההצעה הוגנת ?, אם למישהו יש נגר שממליץ עליו, יותר זול אשמח לשמוע. יש לי עדיין, שיש, כיור, ידיות, ונראה לי שאני מגיעה לסכום שלא רציתי להגיע אליו. אשמח לשמוע דעתכם, אנשים יקרים. תודה

בינא

Member
עלויות מטבח וכמה עולה אוטו אדום...

עלויות מטבח ואוטו אדום עולים אותו דבר...השאלה היא באיזה מפרט? למרות שנתת די הרבה פרטים, קשה אפילו לחשב את מידות המטבח, שלא לדבר על מידע שחסר לגבי טיב החומרים מהם הוא הוצע לבצוע, רמת הפרזול וה"פטנטים" ולכן אפילו ב"גדול" קשה לענות על השאלה. התשובה הנכונה היא שמומלץ לא לעבור על מסגרת התקציב שיש לך, כי זה לא שווה את עוגמת הנפש שתשאר לאורך שנים... ב"גדול"...16,000 ש"ח למטבח שגודלו כ-9 מ' אורך כולל ארונות עליונים, מגיע 1,775 ש"ח למ"א וזה "קצת הרבה", אבל...תלוי כמה "פטנטים" ו"מיוחדים" הכנסת שם.

בינא

Member
קיים מה שנקרא "מטבחי קבלנים"

בכל חברות המטבחים הגדולות והכוונה למטבחים סטנדרטיים אשר הקבלנים מספקים ואשר חלק מהלקוחות מבקשים להזדכות עליהם כדי לבצע מטבח גדול ויקר יותר על-פי טעמם ויכולתם. יש גם מטבחים סטנדרטיים, יפים ולא יקרים ב"איקאה", "הום סנטר" ודומיהם וניתן לקבל מחיר מוזל עוד יותר אם לוקחים מתצוגה.

בינא

Member
מטבחי קבלנים מבוצעים בטיב תקן

והם טובים לשימוש ככל מטבח אחר, רק שהם בלי שום "פטנטים" כמו מדפים נשלפים וסלים מתרוממים.

בינא

Member
מחיר מטבח קבלנים בהתאמה לגודלו

מטבח בגודל סטנדרט משרד השיכון = 2.80 מ', יעלה כ-2,500 ש"ח ומעלה (תלוי בחברה). מטבח במידות גדולות יותר יעלה בין 750 ש"ח\מ"א ל-900 ש"ח\מ"א (לא כולל השיש), בהתאמה לרמת הגימור.

בינא

Member
פרוט מחיר לארון תחתון ועליון מהיצרן

לכל יצרן יש חישובים שלו, לכן לא ניתן לנחש זאת אלא פשוט לבקש מהם את הפרוט והמחיר.

einatus

New member
אוטו אדום..

חשבתי שדי נתתי מידע.. בכל מקרה השאלה היא האם נגרים מחשיבים פינות מתות, האם מחשיבים מקום ריק למדיח, כי סה"כ ארונות אין לי הרבה.. מה שכן, מה שיש הוא ברובו מגירות (14 ) של בלום סגירה שקטה. מהקיר של ה - 227 יורד 87 מרווח למקרר כך שנותר 140 ס"מ לקיר וגם שם יש את הפינה המתה, כך שבפועל יש 80 ס"מ ארונות, אך זה כולל יחידת בילד אין שאין לי מושג איך מחשבים אותה. הקיר של ה 290 כולל את הפינה המתה הימנית שציינתי, אח"כ 60 ס"מ מרווח למדיח עצמאי, ארון כיור 60 ס"מ וארון 40 ס"מ 3 מגירות. אח"כ שוב פינה מתה, ולאחרייה 2 ארונות 80 ס"מ כל אחד ובהם 3 מגירות כל אחד וסוגר את הח' עוד ארון אחרון תחתון של 40 ס"מ שמורכב מ - 3 מגירות. למעלה 4 קלפות כפי שציינתי . כך שסה"כ ארונות אין לי 9 מטר אלא אם כן נגרים עושים חישוב כמו של שיש (חישוב כפול של פינות)

בינא

Member
עקרונית, אין לחשב מה שאין במטבח

פינה של ארון, אם אינה בנויה, מרווח למדיח, אם אין מעליו חלק ואין לו דלת תואמת לדלתות המטבח, אינם צריכים להיות מחושבים כחלק מהארון לצורך חישוב כספי בדיוק כמו שהמרווח בין השיש לארון העליון אינו מחושב. יש ם הבדל המחיר בין ארון עליון לתחתון כי שי פחות חומר בעליון. למרות האמור, בעיקר נגרים פרטיים, מנסים להכניס ללקוח מטרים של "אוויר" כדי להרוויח יותר. ארון פינתי מחושב פעמיים באורכו לפי הגב של הארון, רק אם הוא באמת בנוי, עם דלת כנף מתקפלת ועם סל כפול מסתובב פנימי. אם יש רק מדפים והדלת פינתית קבועה עם ציר רגיל, המכפיל הוא 1.5 (כי המתקנים והצירים המיוחדים יקרים). ארון ה"בילט אין" אמור להיות מחושב לפי אורך כפול 3, במקרה שלך למרות שיש בו חלל לתנור כי הוא עולה מהרצפה ועד לגובה העליון של ארון עליון.

einatus

New member
אם כך, יש לי אפשרות להמשיך לחפש נגר

שלא מחשב שטחים מתים כפי שחישב אצלי. זה ייצא הרבה יותר זול. תודה !

רונס

New member
מטבח...

המטבח שלך הוא בערך 10 מטר רץ , לא ציינת את האורך של היח' העליונות ככה שאני לא יכול להתייחס לזה. ביח' בילט אין גודל היח' מחושב לפי הגובה שלה. לפי מה שכתבת יש לך 12 מגירות, כולן מגירות סגירה שקטה, והן לא זולות. אני יכול לנחש מה המחיר הבסיסי של המטבח שלך היה - בערך 1300-1350 למטר רץ. מסילה של בלום מתומחרת לפי 200-250 ש"ח ליח'. הקלפות עם המסגרת אלומיניום עולות כ 750 ש"ח למ"ר. מקווה שסייעתי
רון

einatus

New member
אורך היח' העליונות

הינו 70 ס"מ כל אחת. לפי תשובתך אני מבינה שלוקחים בחשבון גם פינות ריקות ומקום ריק למדיח עצמאי, כמו שלוקחים לשיש, האם הבנתי נכון ? כי רק לפי ארונות, יש לי הרבה פחות מ - 10 מטר .. וכן , תודה על האינפורמציה.

למעלה