הצעת נישואין

dbase

New member
הצעת נישואין

שלום, אני מחפש דרך נורמלית, יפה, רומנטית (מקורית היא כבר לא תהיה) להציע נישואין לחברה המתוקה שלי. יש רעיונות? (שאלות: לעשות את זה מול אחרים? לרדת על הברך? לקחת מראש את אחת הטבעות שלה ולהזמין טבעת לפי הגודל הזה? ועוד ועוד). תודה!!

אולי...../images/Emo41.gif

תזמין טבעת בגודל של האצבע שלה כמו שאמרת ותקח אותה למסעדה סינית ותבקש לשים את הטבעת בעוגיית מזל?!?!

Vdrums

New member
רעיון טוב (אבל לא מקורי)

זה מהסרט "מיקי עיניים כחולות" אם אני לא טועה, עם יו גראנט שהמלצרית טעתה בעוגיות ונתנה את זה לזוג אחר חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חיבוקון

New member
טוב, אני אגיד לך מה אני עשיתי

לקחתי אותה לשדה תעופה דב, שם פגשנו טייס לבוש בלבן שלקח אותנו למטוס הפייפר שלו, טסנו בלילה טיסת רומנטיקה מעל תל אביב יפו עם שוקולד פרארו רושה ושמפנייה, שם שאלתי את שאלת השאלות (היא אמרה כן, אולי בגלל שהיא ישבה ליד הדלת :)) משם לארוחה רומנטית ביפו, וקינחנו בסקס סוער עד לשעות הקטנות של הלילה. היה מדהים. תהנה ותחשוב טוב, לפי דעתי זה הצעד הכי חשוב בחייו של אדם, בחירת בן \ בת הזוג שלו

ברוך הבא לך ../images/Emo142.gif

לא חסידה גדולה של רומנטיקה [ולמה לי? חסידה זו סתם חיה מכוערת שכל יעודה בחיים הוא להביא ילדים. בשביל זה יש לי אמא!], אז אני לא יכולה לעזור. בכל אופן, בהצלחה ומזל טוב

LCA

New member
אם דיברתם

על התמסדות כל מה שתבחר יהיה "10" אבל אם לא דיברתם על זה ואתה בכל זאת רוצה להפתיע אותה אני לא ממליצה לעשות את זה מול קהל אנשים (מי שצופה ב"אהבה מעבר לפינה" ידע למה אני מתכוונת).

Vdrums

New member
כי טלויזיה משקפת את המציאות

ובמיוחד טלנובלות ישראליות...

יש מין המציאות.

אומנם על סמך זה אני לא אצפה שיהודה לוי יחכה לי בג'יפ שחור כשאני יוצאת מהלימודים, אבל אני יכולה למצוא כמה קבצנים נחמדים

למעלה