הצעת נישואין

i t z i k001

New member
הצעת נישואין

אני וחברה שלי שלוש ביחד ואני רוצה להציע לה נישואין כבר קניתי טבעת ואני מחפש דרך מקורית להציע לה נישואין. רציתי לדעת אם יש לכם רעיונות מקוריים?

mika tal

New member
יש לי חברה שהשיבה ב:אחשוב על זה..;-

אז.. לקחת הכל בפרופורציה...

magenta73

New member
אאוץ'...

אבל מצד שני, אם אתה מכיר/אוהב אותה עד כדי כך שאתה מציע לה הלתחתן... איך אתה מגיע לזה שזו תהיה התשובה?

ebony

New member
יכולה לענות רק בשם עצמי

כשהאקס שאל אותי הייתי בהלם מוחלט לא אמרתי כלום באותו רגע רק ביקשתי כוס מים אז יכול להיות שבגלל זה לא כולן מגיבות בכן היסטרי כי זה דיי מפתיע לקבל הצעה כזאת כרעם ביום בהיר
ע

magenta73

New member
אם הוא האקס....

כנראה שלא באמת רצית להתחתן איתו, או שקרה שם משהו, לא?... נראה לי נורא ילדותי לראות טבעת ואז להתחיל עם הקפיצות האלה.. "כן! כן! כן!" (באלב, ארצה!) את יודעת, קטע הוליוודי פנטזיונרי כזה....

ebony

New member
מסובך מאוד

אבל בגדול לא ממש רציתי לא יודעת שמעתי על כמה שהתחילו לקפוץ ולצרוח מצד שני אני הייתי מבוהלת קצת ויש לי בעיה כשמביכים אותי מול אנשים שמכירים אותי
אבל לכי תדעי אולי היא תאהב את זה

זמשוש

New member
אז אני מבינה שלא אהבת את

הצעת הנישואין בתוכנית "שכל העולם ישמע"

bulb

New member
שפר עלי מזלי ולא חזיתי בזוועה

מעובדות שליקטתי עולה כי מדובר בתוכנית "ריאליטי" ,עד כמה שהצעת נישואים כזו ריאלית. כל בחור שעומד להציע נישואים צריך לשקול סירוב. במקרה הנ"ל הוא צריך לשקול סירוב + תיעוד ארצי + ש"ח של האירוע. לא יכול לחכות לתיעוד ההפריה והפקת הלידה...

ebony

New member
כן

בבית קפה הקבוע שלנו מאז לא נכנסתי לשם רק מהפדיחה

צאצי

New member
אני חושבת שיש בנות שכן מחפשות את זה

שההצעה תיהיה בסביבת אנשים דבר שיזכר הרי הצעת נשואים זה לא דבר שגרתי

mika tal

New member
האמת? נראה לי הכי מקורי להיות פשוט.

שכן שלי הציע נישואים לחברה שלו בחרמון, פתאום שלף חולצה: "התינשאי לי" מצטערת על הביקורת, אבל זה נשמע לי ממש דבילי.. אולי תציע לה נישואים מתוך הפשטות של חיי היום יום... על כוס קפה, או ספונג'ה, או סטרפטיז...

orrin

New member
כנראה שרק אצלך

חלק מחיי היום יום זה סטרפטיז...... אפשר גם?

למעלה