הצעת עבודה - אצלנו המוגבלות היא לא חסרון

maryuma78

New member
הצעת עבודה - אצלנו המוגבלות היא לא חסרון

שלום, אני מהנדסת תעשיה וניהול בהכשרתי וכמו כולם מיהרתי לצאת לשוק העבודה. מצאתי מקום עבודה שאני מאוד אוהבת ואנשים ממש אחלה רק שהשגרה והשכר פתאום לא נראו לי. נמאס לי מהמירוץ עכברים הזה שעובדים כל החודש, נכנסת המשכורת ואז כל המשכורת הולכת על תשלומים למינהם ולא נשאר כסף לחיות. אנחנו רוצים איכות חיים, מחפשים מקום להרוויח יותר כסף, עובדים יותר שעות ואז פשוט נשארים בלי חיים. חיפשתי דרך שתביא אותי לחירות כלכלית והגשמה עצמית. הצטרפתי כשותפה למיזם עיסקי צעיר ומצליח. זו הזדמנות שלא נראתה כאן בארץ אף פעם. מראש אני מבטיחה שלא מדובר במכירות ואצלנו למוגבלות אין חיסרון. אני מזמינה כל מי שרוצה לדעת פרטים, לשלוח לי מייל ל [email protected] , להשאיר לי אזור מגורים. לדעת שזה קיים זה לא מחייב ולא עולה כסף. לפספס את ההזדמנות הזו יכולה לעלות יותר. Timing is everything...

שלוליה

New member
כן אל תתנו לה לתעתע בכם

חברת AGEL היא חברה בזויה שתנצל אתכם (אני בשוק שהם פנו לפורום שלכם בכלל, זה פשוט מרושע) ואת כספכם. אנא, מנהלת הפורום, מחקי את השרשור, ולו רק כדי שאדם תועה אחד לא יפול בפח הנורא הזה.

maryuma78

New member
מי שמתעתע באנשים זה אולי את...

מה את בכלל יודעת על חברת AGEL שאת מעיזה ככה להגיב? כנראה שלא היה לך את האומץ לצאת מהשגרה שבה את נמצאת. אני יכולה רק לספר לך למה פניתי לפורום הזה במיוחד- יש לנו ארגון שלם של חרשים וכבדי שמיעה שמצאו ב AGEL את ההזדמנות להיות שווה בין שווים, בלי סטיגמה ובלי לתת למוגבלות הפיזית להיות חסרון בחיים. אני רק יכולה לספר לך סיפורי הצלחה שיש לנו לחבר'ה האלה. ותאמיני לי שאני מתרגשת כל פעם מחדש שאני רואה אותם פשוט נהנים ושמחים בחלקם. מבחינתי זה מצווה לתת לאנשים האלה באמת הזדמנות. כמו שאמרתי - אני מזמינה אנשים לקבל פרטים. לדעת שקיימת הזדמנות כזו ולתת להם לבחור (בלי לשכנע בכלל) את הדרך. יש לנו בארגון מתורגמנים לשפת הסימנים שיכולה להעביר להם את ההזדמנות וזה פשוט נפלא בעיניי. שלוליה, אני באמת מאחלת לך כל טוב בחיים אבל אם שמעת ולא התאים לך, אני מכבדת את זה מאוד, רק בבקשה אל תמנעי מאנשים לקבל הזדמנות בחיים ולבחור את הדרך. כי AGEL זו באמת הזדמנות לחירות כלכלית והגשמה עצמית. לקבל את מה שאתה באמת שווה.

moran f

New member
יפה מצידך.

הכל בשביל הצדקה, את הרי לא מרוויחה מזה משהו, חלילה. Agel, כמו חברות שיווק רב שכבתי/רשתי אחרות, היא גרסה יפה ומתוחכמת לתרמית הפירמידה.

maryuma78

New member
הגרסה היפה

כמו שאני מרוויחה, גם אחרים מרוויחים כי המודל בנוי בצורה של הצלחה גוררת הצלחה. כולם מרוויחים. ממה שאני למדתי - פירמידות מבחינתי נמצאות במצריים כי כל השאר זה לא חוקי בכלל, אפילו בארה"ב. אני לא יודעת אם את שכירה או עצמאית או בכלל, אבל גם מקום עבודה בנוי כמו פירמידה בתפיסה, את לא חושבת? הבעלים המנכ"ל ומנהלים והעובדים השחורים.... שיווק רשתי זה פשוט מודל שמאפשר חלוקת שפע טובה יותר לאנשים להבדיל מהשיווק המסורתי שבו כל הכסף הגדול מגיע לאנשים שהם גם ככה בעלי הון בשוק (כמו עופרה שטראוס) ובעלי משרדי פרסום וכו' תראו אנשים טובים, יש אמת ברורה אחת - אם ניקח את הרבלייף לדוגמא (וזו באמת דוגמא רעה כי הם עשו שם רע למודל) - הרבלייף יצרה 100,000 מולטימיליונרים חדשים בעולם (הרוב בארה"ב, קנדה, אוסטרליה ואירופה) לעומת מייקרוסופט שיצרה רק 40 . והמוצר שלהם הוא לא חידוש או המצאה גאונית. אנשים תתעוררו, זה הכל! אנחנו פשוט רוצים ליצור פה עתיד טוב יותר.

moran f

New member
LOL למדת את הדקלום יפה

אבל לא. זה שתרמית פירמידה אינה חוקית היא בדיוק מה שגרם ליצירת השר"ש - כשר אבל מסריח. הייתי שמחה לקבל את רשימת המרוויחים מהרבלייף. האם יש רשימה דומה של אנשים שהפסידו את כספם?

maryuma78

New member
רשימת המרוויחים והמפסידים

המרוויחים נמצאים לרוב לא בארץ . מי שכן התעשר גר בעין איילה, כפר שמריהו וכו' המפסידים - את צודקת יש הרבה בארץ - כי התזמון עבורם היה גרוע. אני מחשיבה את עצמי לאדם רציני ואם נכנסתי אז יש סיבה, והתזמון הוא הכככככככככככככככלללללללללללללל!

רשימת המרוויחים של הרבלייף

את מוזמנת להיכנס לגוגל ולרשום הרבלייף בעצמי ראיתי לפני כמה ימים יש להם אתר בית, ובו היה לינק לגיליון חודשי שיוצא בארץ ובעולם מדי שנה, שוטטתי באתר באנגלית, וראיתי שם באחד הגליונות רשימה שתמפרשת על 3 דפים שבהם רשומים המליונרים של הרבלייף

moran f

New member
אכן, מקור אמין להפליא

אני בטוחה שחוץ מהרשימה הזו הם מספקים גם את רשימת האנשים שהפסידו סכומים לא קטנים של כסף בזכותם (ויש. הרבה יותר).

shirni1

New member
איזה בולשיט!!!!!!!!!!!!!!!

את צריכה להתבייש בכול מילה שכתבת. זה ביזוי האנשים עם מגבלויות!!!!!!!!!!!!!!!

kondor1706

New member
כמה הערות...

"זו הזדמנות שלא נראתה כאן בארץ אף פעם" - דווקא ראינו כמה וכמה הזדמנויות כאלו, זה לא דבר חדש (למשל הרבלייף :) ). "מראש אני מבטיחה שלא מדובר במכירות" - אז איך בדיוק מרוויחים פה, כמובן שזה מכירות, כל סוג של דבר אשר דורש שיכנוע ומכירת מוצר הוא מכירה לכל דבר ועיניין. "לדעת שזה קיים זה לא מחייב ולא עולה כסף. לפספס את ההזדמנות הזו יכולה לעלות יותר." - דווקא רכישת סל המוצר עולה לפחות 1000 דולר:) לא עסק זול (וכן עולה כסף). לסיום, שיווק הפרמידה אכן מכיל בתוכו פוטנציאל לרווח, אבל הוא דורש מאמץ רב מאוד ויכולת שיכנוע לא מבוטלת, מה אם למשל, אדם רוכש את סל המוצר, פונה לאחרים ולא מצליח לגייס עוד סוכני מכירות, אדם כזה מפסיד את ההשקעה שלו. (יש לזכור שלא כולנו סוכני מכירות מוכשרים :) ) בהצלחה.

maryuma78

New member
תגובה להערות

היי לא ברור לי אם אתה התוודעת להזדמנות שאני מציעה... "זו הזדמנות שלא נראתה כאן בארץ אף פעם" - זה אומר שאתה לא מכיר את ההזדמנות. תאמין לי שיש לי עבודה מסודרת, אני מרוויחה בסדר ואני לא חיפשתי הכנסה נוספת. ההזדמנות של לתפוס משהו שהוא ראשוני בעולם - לא היה כאן בארץ. הרבלייף נכנסה לשוק הישראלי אחרי למעלה מ 20 שנה בעולם. השוק כבר היה רווי. כשחברה נמצאת בהתחלה של ההתחלה- ישראל לפני אירופה - היא לא מחפשת אנשי מכירות אלא ליצור בסיס לקוחות נאמן למוצר - מפיץ שיצרוך את המוצר ועל הדרך יספר לאנשים על ההזדמנות. וזה לא קשה כאשר מדובר במוצר פורץ דרך ברמות של "איך לא חשבו על זה קודם..." (כמו התיתולים החד פעמיים) לא מדובר במכירות - כי אני לא משווקת את המוצר אלא את המודל העסקי. מי שנכנס בשלב הזה יוצר לעצמו עושר כי המינוף הרבה יותר גדול בהתחלה!!!!! לגבי המחיר - מי שמאמין במוצר - וזה לא קשה כשיש מוצר פורץ דרך - רוצה להשתמש בו קודם בשביל עצמו כי צריך את זה וגם לתת לאנשים להתנסות, לטעום, להרגיש. וגם את ההשקעה הזו מכסים כל כך מהר כי התוכנית העסקית מאפשרת את זה. כל עבודה דורשת מאמץ - גם עבודה שאנחנו מתעסקים איתה ביום יום - לאו דווקא פיזית. אבל כאן זה לא ממש עבודה - זה דבר שעושים באהבה עם היקרים לך ובכלל ליצור עתיד יותר טוב כאן בארץ שלנו. פוגשים אנשים מדהימים בדרך. אני ממש לא אשת מכירות - אני מספרת את הסיפור, את ההזדמנות ולמי שזה נראה ומתאים לו אז בבקשה. אני לא מנסה לשכנע מי שלא רוצה. אני מחפשת אנשים שיש להם בשביל מה (עתיד טוב יותר, הגשמה עצמית) כי מי שיש לו בשביל מה יכול לגבור על כל איך. תודה

moran f

New member
יש הרבה מאוד חברות כאלו.

זה שאת משווקת את המודל העסקי ולא את המוצר הופך את זה לפירמידה קלאסית (בנוסח "שלחו הדעה זו ל-X פורומים, הוסיפו את שמכם בתחתית וקבלו המון מטבעות של 5 ש"ח") ואפילו לא לגרסה המודרנית שלהו

maryuma78

New member
אין הרבה בכלל ואפילו לא קיימת עוד הזדמנות כזו

יקירה, תאמיני לי שיש לי רק כוונות טובות ואם קראת את כל שרשרת המיילים את יכולה להבין שאני ממש לא בקטע של לשכנע אלא להזמין אנשים לשים את האגו או את כל מה שהם חושבים שהם יודעים על התחום בצד ולתת למשהו טוב להיכנס להם לחיים ולא להישאר אחורה מאחורי כולם. כפי שכבר ציינתי, הסיבה היחידה שבחרת בפורום הזה הוא כי כבר יש לנו ארגון חי ובועט של אנשים עם ליקויי שמיעה שהעסק הזה עורר אותם ונתן להם תקווה לעתיד טוב יותר. העסק הזה לא מתאים לכל אחד, אני מודה. אבל למי שיש בשביל מה (ולי תאמיני יש), אז הוא יתגבר על כל איך.

moran f

New member
את בהחלט מנסה לשכנע

ממי, מה עוד את עושה חוץ מנסיון נואש לשכנע אנשים להצטרף?

maryuma78

New member
עושה כסף והרבה ורוצה שלכולם תיהיה הזדמנות כזו

יקירה, אם את לא רוצה אז לא צריך. אני מקוה שיום אחד תשמעי על כך ותביני שמישהי רצתה לגרום לך להיות שם רגע אחד לפני כולם ואז אולי תביני את גודל ההפסד. שיהיה בכיף

moran f

New member
רגע אחד לפני כולם? LOL

ההודעות האלו של Agel מופיעות להן בפורומים כבר כמה חודשים לפחות (ואני מודה - אני משתדלת מאוד להתעלם, אז יש סיכוי שאפילו הרבה יותר). רגע אחד לפני כולם היה מזמן. אבל את יודעת מה? אולי תסבירי לנו (כאן, לא בכנס מכירות) מה בדיוק ההבדל בין Agel לבין הרבלייף או סאן-ריידר?

maryuma78

New member
ההבדל

קודם הייתי שמחה לדעת מה זה LOL ? סליחה על הבורות.... ההבדל הוא לרוב ויזואלי ולכן זה לא משהו שאני יכולה להעביר כאן. וזה באמת חבל....

moran f

New member
Laughing Out Loud

ואם ההבדל הוא לרוב ויזואלי, אני אשמח לשמוע לפחות על המיעוט שאינו ויזואלי (ויש דרכים להעביר תוכן ויזואלי גם בפורום - את יכולה לצרף תמונה). נכון שכך לא נוכל לקבל שיחת שכנוע ממרצה כריזמטי, אבל אני חושבת שזה יתרון ולא חסרון.

למעלה