הצעת עבודה בג'יאנגסו

הצעת עבודה בג'יאנגסו

שלום, קיבלתי הצעת עבודה ב Changzhou. מישהו מכיר? יש שם ישראלים? אנחנו משפחה עם שני קטנטנים, אשמח לקבל כמה שיותר מידע! העבודה מבחינתי היא קידום אבל מה עם אשתי והקטנטנים? כל תגובה תתקבל בברכה! תודה!

Anny Sun

New member
לא כל כך נורא

אנחנו משפחה שגרים בסין כבר יותר משנתיים, אומנם לא בדיוק במרכז גוואנגז'ו, אבל 30 דקות נסיעה מהמרכז. בגוואנגז'ו יש המון גני ילדים בינלאומיים, יש בית חב"ד שעוזרת מאוד להרגיש לא כל כך רחוקים מהבית. בבית חב"ד מארגנים פעילויות לילדים ועושים ערבי נשים. וסך הכל, לדעתי החיים פה הם בסדר גמור, רק בהתחלה קצת קשה להיסתגל. שיהיה מעבר קל.

TRAKTOR1

New member
אין לי הרבה מה להגיד לך

יש בגואנז'ו בית חב"ד שכל ערב יושבים שם די הרבה אנשי עסקים ישראלים ויהודים יש להם גם כיתות לימוד לילדים אם זה מה שאתה מחפש יוקר המחיה בעיר הוא ממוצע לסין , לא שנגחאי אבל גם לא איזה חור מעופש. אם מקומי יודע להגיד 2 מילים באנגלית אז הוא יכול כבר להתקבל בתור מורה לאנגלית עם תעודות. תתחיל להתאמן על שפת הסימנים, הרגו אותי המלוכסינים האלה
מה אישתך תעשה זה בעיה שלא נתקלתי בה...

אנחנו לא מגואנג'ו,אבל לא ממש משנה

נשים בכל הערים בסין עושות פחות או יותר אותו הדבר,ככה נראה לי ממה שיצא לי לשמוע מבנות שגרות בערים אחרות בתיי קפה,סיבובים בעיר,אינטרנט וקניות. אם אני לא טועה,בגואנג'ו יש גם אפשרות ללמוד סינית ילדים שלי נמצאים בגן סיני,למרות שיש כאן גם גנים אמריקאים.ואני ממש מרוצה. בעיניי,אם חיים בסין,פשוט פספוס לא ללמוד סינית אם לאשתך אין בעיה לא לעבוד אז היא תסתדר בסין מצויין.

Balushe

New member
about Guangzhou

מזג אויר חרא . רמת הישראלים בגונאגזו לעומת שנגחאי - זבל . באסטיונרים משופרים (בלי להכליל) יתרון- קרבה להונג קונג . עיר גדולה אבל לא מיוחדת . סתם מפלצת .

למעלה