הצעת עבודה בניו זילנד

rotem berger

New member
הצעת עבודה בניו זילנד

היי, שלום לכולם,

אנחנו 5 נפשות (זוג בני 40 + 3ילדים קטנים) וגרים כיום בישראל.
בשעה טובה קיבלתי הצעת עבודה לחברת הייטק בוולינגטון, ניו זילנד.

יש לי המון שאלות, ותהיתי אם יש בקבוצה אנשים שכבר עברו לשם או לניו זילנד בכללי וישמחו לשתף מנסיונם. כרגע דחוף לי בעיקר להבין את ההצעה הספציפית שקיבלנו, ואשמח אם אוכל לדבר עם עוד אנשים על הנושא בפרטי.

בפרט -
1) מה רמת השכר המקובלת למתכנת מנוסה בהייטק (בוולינגטון);
2) מה מקובל מבחינת ימי חופשה;
3) מה עלות החינוך ומחיה בכלל בוולינגטון.
אשמח כמובן גם לעזור למי שחושב ברצינות לעבור את התהליך בעצמו.

Fairy N

New member
אני לא גרה בניו-זילנד אבל,

יש נתונים רישמיים לגבי כל הדברים ששאלת עליהם (משכורות ממוצעות לפי תחום, ימי חופשה ע"פ חוק וכו'). כך בחשבון שכמהגר כנראה ישלמו קצת פחות מלמקומי, תעשה את החישובים שלך והשיקולים שלך אם זה משתלם.

ANZ1

New member
כמה דברים

אני לא מוולינגטון, וגם לא מתכנת,
אבל השאלות שלך לא רלוונטיות לסטטוס שלכם כרגע (אם אתם לא אזרחים אוסטרלים וניו זילנדים) ואתם צריכים ויזת עבודה.
היום בישראל מעניין אותך מה המשכורות במקצוע או בכלל התנאים, כי אם מציעים לך פחות מדי, את פשוט תעברי עבודה למקום אחר,
כל עוד את צריכה ויזה, מצבך שונה לגמרי, רוב העבודות בכלל לא מוצעות לעובדים זרים, עצם העובדה שמציעים לך עבודה וויזה אומרת שאת צריכה כרגע
לבדוק האם הצעת עבודה הספציפית מתאימה לכם, מה רמת החיים שהיא מאפשרת, והאם אתם רוצים לעבור לניו זילנד בכלל ולוולינגטון בפרט, בעתיד, עוד שנה שנתיים אם וכשתקבלו תושבות השאלות האלו יהיו רלוונטיות,
ואז תוכלו להשוות ולהחליט אם את נשארת בעבודה הזו או מחפשת אחרת,
ואם אתם נשארים בוולינגטון או עוברים לאזור אחר.
כל עוד אתם רוצים לעבור ומציאים לכם הצעת עבודה, תשקלי אותה, אין לכם רפרנס להשוואה,
בנוסף צריך לזכור שהסטטוס שלך משנה הרבה את העלויות וההוצאות, בעל ויזת עבודה נמצאה במקום שונה מתושב או אזרח,
כתב כאן בפורום רופא ישראלי, אורי שעבר עם משפחתו והילדים לוולינגטון, חפשי בפורום רופאים או אורי ותגיעי לבלוג שלו, הוא יוכל לענות לך על השאלות שלך ולהכיר לך את הקהילה הישראלית במקום, אנשים מכירים את הישראלים בסביבה שלהם , לא בכל המדינה, או אגב, את יכולה להכנס לאתר של השגרירות הישראלית, יש שם כתובות מייל לתקשורת, גם כל אלו גרים בוולינגטון.

למעלה