הצעת עבודה לבן הזוג רחוק רחוק ולא מתאים...

bananasplit27

New member
הצעת עבודה לבן הזוג רחוק רחוק ולא מתאים...

בן הזוג שלי הגיע לארץ לפני שנתיים, הוא לא ישראלי אבל הגיע לכאן בעקבותי. מאז שהגיע הוא עובד בעיקר במשק בית למרות שהוא אקדמאי ובעל נסיון עבודה טכני. לאחרונה הוא קיבל הצעת עבודה שמצריכה מעבר מתל אביב ל... אילת, מדובר על עבודה בתחום אותו למד, שמציעה משכורת טובה, אך מצריכה מעבר שלנו לעיר רחוקה, שאיני מכירה...

הוא להוט לעבור, אך אני, בלשון המעטה לא מתלהבת. מלבד העובדה שיש לי עבודה קבועה, אני בת יחידה לאמא מבוגרת שגרה קרוב אלינו ומסייעת ככל יכולתה עם בתנו הקטנה וכמובן נעזרת בנו בשעת הצורך. מעבר לאילת פירושו התרחקות ממקור העזרה היחיד שיש לנו ושיש לאימי. ניסיתי להגיד לו לתת עוד צ'אנס לחיפוש כי זו העבודה הראשונה שמצא, אך הוא רואה לנגד עיניו את ההתקדמות הכלכלית שעבודה כזו יכולה להביא.

מצד אחד, אני מרגישה שאיני מפרגנת לו עד שנקרתה בפניו הזדמנות כזו ומצד שני יש נסיבות שמקשות עלי מאוד את העזיבה. מה אתם אומרים?

חתיכת דילמה, אין ספק.

מבינה אותו ומבינה אותך.
אני חושבת שכדאי לו לעבור לבד לכמה חודשים ולראות מה המצב, ולבקר אותך בסופי שבוע. אם הוא מרוצה שם תחשבו הלאה. ממש לא מושלם, אבל זה מה שאני חושבת שהייתי עושה במצב כזה.

דובי1401

New member
בדיוק כך...

מי אמר שהוא יגיע לשם והכל יהיה ורוד? לפעמים התנאים הם לא מה שהובטח.... לא מדויק....
לא בדיוק מה שחשבתם... ואולי הוא יגיד אני לא נשאר! ובשביל זה לא שווה להעביר את החיים שלכם למקום אחר שמצריך שכירות, ריהוט וכו.... כשיש סיכוי שבכלל תצטרכו לחזור...
שהוא יעבור , יראה מה טוב , ותחליטו שם.....
&nbsp
בהצלחה :)

גם יהיה לו יותר קל לחפש משהו בצפון/מרכז

כשיש לו כבר עבודה רלוונטית בקורות חיים. כמהגרת שהגיעה לספרד בגיל יחסית מתקדם, אני יודעת כמה חשוב להתחיל לבנות רקורד תעסוקתי רלוונטי כדי שיהיה מה לכתוב בקו"ח. בקיצור, זה יהיה קשה לתקופה מסויימת (וגם יעלה כסף- שכ"ד נוסף באילת, נסיעות תכופות) אבל זה הכרחי לדעתי.

רואה 6 6

New member
אני לא חושבת שאפשר לחייב אותך לעזוב

לאור זה שאת בת יחידה אבל אם מדובר בתינוקת קטנה ולא ילדת בית ספר ואימך אישה בריאה,אפשר לשקול מעבר לאילת לשנה,שנתיים ולא יותר.

supersonic777

New member
אני רואה 2 ברירות...1.לעבור לאילת,וכפי שציינת את לא ששה...

2.את?תהיי ממורמרת,אז היחסים שלכם לא ימריאו...
3.ומה שכנראה הכי מפריע לך,שתהיי רחוקה מאמא...
4.לו תהיה עבודה שם,ולך?
5.ונניח,אחרי תקופה מסויימת הוא יפוטר,מה יהיה אז?הרי אין "גארנטי" בכלום...

bananasplit27

New member
זה מה שנעשה באמת

תקופת נסיון שלו שם בה הוא יראה איך הולך לו ולאחר מכן נחליט.
תודה לכם!

אני אומרת

שאם את תגידי לו לא, אז זה קצת יהיה מאכזב בשבילו, בכל זאת, הבחור עלה לארץ בעקבותייך ומאז שהוא כאן אז הוא עובד רק במשק בית ולא בעיסוק שלו. אז אולי כדאי שתשמחי בשבילו ותעודדי אותו כן לעבור כי בכל זאת, זאת ההזדמנות שלו, אל תחשבי רק על עצמך.

למעלה