הצעת עבודה למגיש המשני

הצעת עבודה למגיש המשני

הי לכולם, אני המגישה הראשית של התיק, מה קורה עם הבן זוג מקבל הצעת עבודה? האם ניתן לזרז את הטיפול בתיק? מה הכי מומלץ לעשות במקרה כזה? לסגור את התיק ולפתוח אחד חדש על שמו? נ.ב - אין עדין הצעה ממשית אבל יש סיכוי די טוב לקבל את ההצעה בקרוב

זה מורכב, אבל כן, צריך להגיש תיק חדש מלא

על שמו של בעל הצעת העבודה. במידה ותקבלו AEO וחוזה עבודה, או מכתב העסקה קבועה שפטור מ AEO (העברה - רילוקיישן בין חברות בת)' אתם צריכים להגיש בשגרירות תיק מלא על שמו של בעל הצעת העבודה. זה אומר כל המסמכים התומכים לפי ה צ'ק ליסט, מסמך מביטוח לאומי, והוכחה על רמת הידע באנגלית (בדרך כלל ציון IELTS ) כשאתם באים לשגרירות לפתוח את התיק, בררו איתם את הנוהל לביטול התיק הישן ולאפשרות קבלת הכסף חזרה, עשו את זה בזהירות ובנימוס, כדי לא להישאר קרחים מכאן ומשם. כבר קרה כאן למישהוא.....

bikinibabe

New member
שאלה בקשר לAEO

באיזה קריטריונים צריך לעמוד כדי להיות פטורים מAEO מאושר ע"י HRSDC? אני תוכניתנית עם הצעת עבודה וחוסר סבלנות מוחלט
מחכה כבר חודשיים שהמעסיק ישמע משהו מהם...

pboy31

New member
אגב..

בכל המקרים שאני שמעתי מתקשרים קודם כל למעסיק ואז פחות או יותר ניתן כבר לדעת את התשובה, בדרך כלל אם היא שלילית כבר אומרים לן בטלפון.. והמכתב מגיע כשבוע 10 ימים אחרי השיחה הזו. נסי לבדוק אם דיברו איתו טלפונית.

מזה חששתי

קיוויתי שלא נצטרך לבטל את התיק הקיים. בכל מקרה לא נעשה שום דבר עד שלא יהיה לנו חוזה עבודה ביד ואישור AEO. (מדובר על מקצוע שמצריך את האישור). האם המעסיק מגיש את הבקשה לAEO? האם המעסיק יכול להציע חוזה עבודה לפני קבלת האישור?

למעלה