הצעת עבודה מעניינת

Cappuccino

New member
הצעת עבודה מעניינת

לאיש עסקים אמריקאי מאוד ידוע דרוש: טועם מזון אישי. האיש מרבה בנסיעות ברחבי העולם, אשר כרוכות מן הסתם, בארוחות שהוא לא מורגל בהן, המורכבות לעיתים בסוגי מזון ותבלינים שאינם ידועים ואשר עקב רגישותו היחודית, עלולים לגרום לו לפעולות מעיים, אשר יביכו אותו בפני מארחיו רמי הדרג. הטועם האישי, יעבור הכשרה יחודית אשר תאפשר לו לזהות בטעימה את המרכיבים להם קיימת לאיש העסקים רגישות מיוחדת. כמו כן, תשמש הטעימה מעין בדיקה נגד נסיון הרעלת איש העסקים. מדובר בעבודה קבועה (חוזה לשנה לפחות) עם שכר מאוד גבוה, טיסות ברחבי העולם במטוסי מנהלים, לינות במלונות מפוארים וארמונות, וביטוח חיים של 5 מליון דולר. הדרישות: אזרח ישראלי או אמריקאי, בוגר שרות צבאי מלא או שרות לאומי, הופעה מכובדת וכושר אכילה ללא הגבלת כשרות או סייגים אחרים. התפקיד פתוח לנשים וגברים כאחד. המתאימים מוזמנים לשלוח לי מסר בפרטי.

Benkok

New member
../images/Emo6.gif

אם זה תופס גם מחר אז אני בפנים...

Cappuccino

New member
מה מצחיק אותך?

הבנאדם יושב בפגישות עסקים סגורות(!) בהיקפים של מיליארדים ומפליץ כל שתי דקות בגלל האוכל שאכל ואתה צוחק??? אתה יודע כמה זה מביך??? אתה יודע גם איך זה יכול לטרפד עיסקאות ענק???

קוזניץ

New member
פרטים...

אתה יכול לרשום בבקשה עוד פרטים או לקשר אותי לאיש העסקים הזה?

Cappuccino

New member
ראיתי מה ששלחת

אתה נכנס לפרטים קטנים שתוכל להעלות אחרי הראיון ומבחן ההישרדות של הטעימות.

Cappuccino

New member
בעוד זמן קצר,

ה1 באפריל יחלוף גם אצלי, בחוף המזרחי ואיתו תפוגג התקווה ו-ההצעה. תודה רבה, לכל עשרות(!) שולחי המסרים האישיים ולכל המגיבים להודעה שפרסמתי, גם בפורומים האחרים. למי שתפש את העניין מיד ולמי שלקח לו קצת זמן, או בכלל לא... למי שהשקיע בשכנוע מדוע הוא מתאים מכולם למשרה ולמי שהתלונן על דרישות התפקיד. למי שהצחיק ולמי שצחק, תודה! לתשומת לבכם: כל מה שיתפרסם כאן מידי פעם (עד ה-1 באפריל, 2009) אמיתי ורציני. תקפצו לבקר! קפוצ'ינו

Jen74

New member
../images/Emo6.gif כל הכבוד../images/Emo70.gif

איזה רעיון מדליק ומצחיק למתיחה. אמרת תגובות לפה אז באתי. איך שהוא ישר חשבתי שזאת מתיחה, זה היה יותר מדי הזוי למרות שברור לי שיש תפקיד כזה.

../images/Emo207.gif אתה עוד צריך מתרגמים?

תגיד קפוצינו, אחי השתחרר לא מזמן והוא תרגם בצבא, יש מצב?

Cappuccino

New member
בעיקרון חיובי אבל,

תלוי בשפות. חבר'ה טובים תמיד צריכים אבל לא בטוח לאיזה שפות יש עכשיו מקום פנוי. שישלח לי מסר ואבדוק בשבילו.

ismeralda100

New member
באתי משם...

אני לא מאמינה - באמת שלחו לך מסרים? ואוו. כל הכבוד! ויום מקסים לכולם.

Ronit FL

New member
העם דורש תקציר של המסרים

שנשלחו (ללא פרטים מזהים, בא-רור??). תן לנו גם להנות קצת

Cappuccino

New member
שיאכלו ../images/Emo212.gif

ת'אמת? התחלתי להכין לעם לקט משעשע מתןך עשרות הפניות שקיבלתי אבל במחשבה שניה החלטתי לוותר- גם בגלל שבאנו לצחוק(ואכן צחקנו) ולא ללעוג ובמיוחד, בגלל שהיה עלול להיות בזה שמץ של הפרת העיקרון המקודש והוא שיהיה מה שיהיה, לא חושפים תוכן מסרים, עם שמות או בלי שמות, בשום אופן ובשום מקרה. כפיצוי קטנטן, קבלי קישור לתגובות בפורומים מחפשי עבודה, קנדה ואירופה.
Enjoy

saritoosh22

New member
אם לא היית נסחף עם ההעלה וה 5 מ'

זה היה יותר אמין. תלמד מזותי איך מותחים.

מה בדיוק משעשע בזה?

ביג דיל. הודעת פרישה של מנהל פורום. זה מה שמשעשע אותך?

saritoosh22

New member
זה לא פורים, זה אחד באפריל

אם היית חלק מהפורום וקוראת את התגובות היית מבינה את המתיחה. ואם התשובה הזו לא מספקת אותך, הנה עוד אחת: אני שיטחית! עכשיו נרגעת?

מסתבר שאת לא רק

שיטחית, גם תוקפנית. אגב, מה אמור להיות ההבדל בין מתיחת פורים למתיחת 1 באפריל?

למעלה