הצעת עבודה

MajorX

New member
הצעת עבודה

שלום חברים! אשמח אם תעשו לי קצת סדר בדברים. הגשתי בקשה להגירה השנה ואני מחכה לפרסום של החוק בספטמבר. בעיקרון, במידה ומצאתי מעסיק שמוכן לתת לי חוזה העסקה ואני מקבל אישור עבודה ומגיע לקנדה עם ויזת עבודה, האם עלי לבטל את ההגשה לי בשגרירות בתל-אביב ולהגיש בקשה ל- PR בקנדה? בכמה זמן מתקצר התהליך אם אני מגיש בקשה ל- PR כשאני עובד בקנדה עם אישור עבודה? יש בכלל הפרש? תודה רבה, אייל.

לא, אין צורך למשוך את התיק

לאחר שאתה מגיע לקנדה ברישיון עבודה, אם המעסיק נותן לך מכתב שהוא ימישך להעסיק אותך כשיהיה לך PR בהעסקה בעלת אופי קבוע, אתה תגיש מייד את כל המסמכים בלי לחכות לתורך, וה PR יאושר עקרונית תוך שבועות, והויזה תינתן אחרי כ 3 חודשים כשייסתיים הליך אישורי הרופא והמשטרה.

MajorX

New member
עוד חידוד קטן...

קודם כל תודה רבה על התשובה המהירה... האם כחלק מהגשת המסמכים עלי להגיש בכל מקרה את האישור ממבחן ה- IELTS? או במילים אחרות לעשות את המבחן לפני הנסיעה? בעצם אחרי קבלת ה- PR אני מתחיל את התקופה שבה עלי להיות 3 שנים מתוך 5 בקנדה במצטבר? אחרי שהוכחתי את התקופה של 3 שנים בקנדה אני מקבל אוטומטית את האזרחות? אין צורך להוכיח שום דבר? אייל.

MajorX

New member
עוד חידוד קטן...

קודם כל תודה רבה על התשובה המהירה... איפה אני מגיש את כל המסמכים? בתוך קנדה? האם כחלק מהגשת המסמכים עלי להגיש בכל מקרה את האישור ממבחן ה- IELTS? או במילים אחרות לעשות את המבחן לפני הנסיעה? בעצם אחרי קבלת ה- PR אני מתחיל את התקופה שבה עלי להיות 3 שנים מתוך 5 בקנדה במצטבר? אחרי שהוכחתי את התקופה של 3 שנים בקנדה אני מקבל אוטומטית את האזרחות? אין צורך להוכיח שום דבר? אייל.

MajorX

New member
מצטער על הכפילות

אבל אשמח אם תתייחס לתגובה השניה...

MajorX

New member
מצטער על הכפילות

אבל אשמח אם תתייחס לתגובה השניה...

למעלה