הצעת עבודה

מני שמש

New member
הצעת עבודה

שלום לכם. אנחנו משווקים בגדים: ג'ינסים, T-שירט, אימוניות, מעילים, חולצות ארוכות/קצרות/צמודות,דגמחים. איכות מעולה. דגמים מדהימים. מחירים נוחים. הספקה מידית! ההצעה היא למעשה לשווק לעם את הבגדים במחירים מיוחדים ואתם תמכרו בדוכנים או בכל מקום אחר שבא לכם. לפרטים נוספים ומידע: 056936882 - מסרים [email protected]

siv30

New member
טוב שאתה מקפיץ אבל...

אבל לא סיפקת פרטים לטעמי אז השאלה הבסיסית שלי היא האם עלי לקנות ממך מלאי או שהמלאי שתעביר לי ישמש אותי למכירה ואחרי שאמכור אותו אני אעביר לך תשלומים בגינו תוך ניכוי עמלה? אתה יודע "עבודה מהבית" היא לא מילת הקסמים, ודווקא בתום הביגוד זה בכלל לא נראה כמו עבודה מהבית אלא יותר סע וטייל בארץ ישראל. תודה מראש על הסבלנות.

מני שמש

New member
אוקיי

ערב טוב. אכן קונים מאיתנו כמות XX של בגדים במספר מידות (אין כמות מינימום) ולמעשה אתם מוכרים במחירים שאתם קובעים (אנחנו נותנים לכם דף עם מחירים של מספר חנויות שקונות מאיתנו). אתם מרוויחים מההפרש. ופניתי לאנשים כאן מכיוון והם יכולים למכור דרך הבית לשכנים,חברים, משפחה וכו'.

ערב טוב מני

אכן,אני גרה באזור שאינו עירוני ובדרך זו יש הרבה יוזמות של מחירת בגדים, צעצועים, רהיטים, תכשיטים, עבודות יצירה וכו'... אפשר לעשות בזה משהו...לא הרבה ולא לאורך זמן. אני רוצה לשאול אותך, האם אתה מוכן שאנשים יקחו ממך את הסחורה, ישקיעו זמן ומאמץ ושלמו לך רק על מה שמכרו? אני מבקשת לדעת זאת כדי להבין את החשיבה ולא נוקטת כאן עמדה לשום כיוון. מה אתה אומר?

מני שמש

New member
היי

ההצעה שלך מבחינתו היא בעייתית. מכיוון שבו זמנית אני משלם ליבואן ועל ההאחסנה. מה שכן אפשר לעשות זה לתת אשראי לטווח כלשהו ו/או לקחת דוגמאות ולהכין רשימה מרוכזת דבר שהוא יותר בעייתי כי לא כל מה שיש היום יהיה לנו מחר. אבל הערה חשובה. אנחנו מוכרים קרטונים ובכל קרטון יש את כל המידות דבר שלא מחייב לקנות קרטון מכל דגם.

מצד שני

יש מידות שנמכרות הרבה יותר מאחרות... תראה, אם אני היום בעסק הזה... לא הייתי נותנת לך כסף למפרע או למעשה "משקיעה" בסחורה שאני לא יודעת מתי אמכור אותה. השוק היום עובד על שוטף + 3978 במקרה הטוב... לא שאני בעד זה...להיפך. אבל אם אתה רוצה אנשים "שירוקנו" אותך מהסחורה... אתה חייב להיות אטרקטיבי מבחינת המחיר. והלוואי ואני טועה...

מני שמש

New member
אתה טועה

המחיר שלי הוא מאוד אטרקטיבי. וכאן אנחנו באים להתחרות נגד חנויות ששם יש להם יותר הוצאות. ואני לא מחפש שירוקנו אותי מסחורה מכיוון וגם ההזמנות שלי מתבצעות בהתאם לדרישה בשוק.

כן, ראיתי שהניסוח לא היה קולע

אחרי ששלחתי הכוונה שלי היתה לאטרקטיביות מבחינת התנאים... האפשרות לשלם על מה שנמכר ולא לע מה שלא... טוב, בכל מקרה, אני סקרנית לדעת כמה זמן אתה עוסק בזה? מהכין מגיעה הסחורה? האם אתה עובד מביתך או מבית עסק?

מני שמש

New member
....

אני עוסק בזה מספר שנים כהכנסה נוספת. הסחורה תוצרת סין (חברת TROPI) אני עצמי עובד דרך הבית אך יש לנו מחסן בדרום ת"א.

מני שמש

New member
לצערי הרב לא

לצערי הרב לא אוכל להגיע ביום חמישי למפגש עקב חתונה של חבר קרוב שמתרחשת בצפון הארץ. אשמח ליטול חלק ממפגשים אחרים.

בכיף

המשך להיות כאן ועקוב אחר המתרחש אתה גם מוזמן לתרום מהנסיון שרכשת במשך הזמן ולהעלות נושאים לדיון כרצונך. למען הסטטיסטיקה,אם אפשר אני רוצה לדעת, האם קיבלת תגובות לפרסום שלך? יום טוב

מני שמש

New member
היי

אכן היו מספר פניות למודעה. אחרי התגובות שלך למדתי מספר דברים שגרמו לי לחשוב על שיטות שונות להתחרות בחנויות, תודה לך. אשמח לתרום בנושאים בהם אוכל בכבוד רב,

siv30

New member
כלומר אתה מעביר את הבעיה אל צד ג'

ניהול מלאי ואחסנה היא אחת הבעיות הקשות בשיווק. אתה מצפה שאני כביכול אשלם את עלויות האחסנה, את עלויות האשראי בגין קניית הסחורה ובכך אני אפתור לך את הבעיה? מילא חנות, לחנות יש ניהול מלאי מסודר, ניהול אחסנה והבוכלטריה שכרוכה בכך כבר בילד אין בעסק. מאידך אתה פונה לאנשי הפורום ומציג להם איזה חזות תמימה ועוד מתנה את הנושא במכירת קרטון. בוא תן לנו דוגמאות שנסבר את עיננו במחירים של קרטון כזה וכמויות שנצטרך למכור. בצד הדברים, אחרי התשובה שלך , זה לא נראה לי כלכלי לנהל לך את המלאי, את האשראי ואת המכירות ולקבל כמעט אפס בתמורה....

למעלה