הצעת עבודה!!!

kob26

New member
הצעת עבודה!!!

מישהו כאן רוצה להרוויח הרבה מאוד כסף? אני מחפש אמשים רציניים עם ראש פתוח.

השתתפתי ב fear factor - מספיק אמיץ?

אולי תזרוק לנו איזה עצם לגבי העבודה, הכישורים הדרושים, וכמה זה הרבה מאוד ?

kob26

New member
תשובה לדנדן רותם

זרקתי עצם לגבי העבודה בתגובה אחרת, לגבי כמה זה הרבה מאוד, אני מכיר אישית בחור שמרוויח מזה כ-150,000 בחודש. מספיק הרבה?

siv30

New member
קוב, הצעת עבודה שכך נזרקת לחלל

הפורום אינה עושה רושם יותר מידי רציני. אולי תואיל לכתוב כמה מילים על מהות העבודה, אופן התגמול בעדה, איזה סוג אנשים אתה מחפש. סך הכל תכבד את המקום בו אתה כותב ואת האנשים המשתתפים בפורום.

kob26

New member
הבהרה לגבי הצעת עבודה

קיבלתי על הראש, ולכן אני מפרט קצת על העבודה. מדובר בשיווק רב שכבתי ( למי שלא יודע זה סוג השיווק הכי כדאי היום) במסגרת חברת sunrider שהיא מציעה כרגע את התוכנית העיסקית בתחום בארץ. לא דרושים כישורים מיוחדים חוץ מרצינות ורצון להרוויח. והכי חשוב, התגמול שאתם תקבלו תלוי אך ורק בכם.

זהירות!

מאז שבני ישראל עבדו בפרך בטיט ובלבנים ועד עצם היום הזה, שום עבודה ב"פירמידות" למיניהן, לא הניבה טובה לבעליה.

לצאת מהקיבעון

חבר יקר. רציתי לדעת אם אתה באמת מתכוון ויודע מהם הכללים של פירמידה,וגם,רציתי לדעת אם היה לך ניסיון אישי במשחק הפירמידה.

TheReverend

New member
זה לא משנה, חברה שקוראת לעצמה

חברת שיווק המתבססת על שיווק משווקים ולא מוצרים ככה שבפועל כולם מגייסים עוד אנשים אבל אף אחד לא מוכר אף מוצר זה עובד רק בזכות כלל אחד פשוט: פראיירים לא מתים הם רק מתחלפים

יש אמת

כשאתה מציג את זה בצורה כזו ,יש בזה משהו.לפירמידה יש חוקים וכללים ברורים. 1- אין מוצרים רק תנועה של כספים ,מה שיוצר בועה כלכלית. 2- פירמידה היא לא חוקית והיא עבירה פלילית. 3- כאשר מישהו פורש הכל כורס. 4- בפירמידה לעולם יהיו תחתך אך ורק 2 אנשים. לכן,חברות המשווקות עצמן בשיטת השרש תמיד ימכרו מוצרים ,ומשום שאותן חברות לא משקיעות כסף בפירסום,הן מתגמלות את הצרכנים שלהן לפי אחוזים מהמחזור ,וככה אנשים מקבלים כסף על דבר שעשו אותו כל החיים בחינם. זאת אומרת ,שאם אני השאל אותך על סרט טוב שראית או מסעדה אתה מייד תספר לי ובאותה נשימה אף תמליץ לי.לכן ידידי היקר ,היום ישנה האפשרות לקבל תגמול על המלצה.דרך אגב ,זה בדיוק מה שעושה ג.יפית.היא לא מקבלת שכר על מכירות אלא על המלצות בלבד.אם ברצונך מידע נוסף אשמח לעזור.

pakmen

New member
אז מדוע MLM הוא לא חוקי בארה"ב

כל הרעיון של שיווק משווקים הוא אפסורד. לכל מי שמתעניין זהירות !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! עובדים עליכם.

אתה טועה

לידע כללי .ישנה חברה בארה"ב בשם am way אשר פועלת שם באותה שיטה.לאחר משפט קשה מאוד של שלוש שנים בבית המשפט הפדרלי,הוחלט לזכות אותה מאשמת משחק הפירמידה והיא הוכרזה כחברה לגיטימית עם דרך שיווקית לגיטימית.כל עוד יש מעבר של סחורה מצד אחד וכסף מצד שני ,זה חוקי.

azaria

New member
שיכנעת אותי. אני בפנים.

תגיד איזה סחורה אתה רוצה שאעביר אליך ואני אומר לך כמה כסף להעביר אלי. הולך?

חזק מאוד !!!../images/Emo6.gif

זה נקרא פאנץ ליין בארי , עזוב מדיבורים הסברים ונימוקים חסרי הגיון , כאן מחפשים עבודה ! ולא עבודה בעיניים...

למעלה