הצעת רילוקיישן
שלום חברים,
אני ובת זוגתי עומדים בפני הצעת רילוקיישן לסן פרנסיסקו, לסניף האמריקאי של החברה שבת זוגתי עובדת בה.
אנחנו זוג נשוי ללא ילדים, בני 27 ו-32. אני עובד בארץ בתחום הפיננסים עם וותק של 4 שנים, בוגר כלכלה באוניברסיטת תל אביב. בת זוגתי, כאמור עובדת בחברה בתחום האד-טק עם 3 שנות ניסיון בתפקיד פיתוח עסקי, משכורתה בארץ כ-22K בש"ח. הכנסתי כ-15K בש"ח. מתגוררים בתל אביב.
ההצעה שקיבלנו הינה, מעבר על ויזת E, למינמום שנתיים.
שכר 110K + בונוס עד 25% לרבעון
ביטוח בריאות (כולל בן הזוג עבור תשלום נוסף יחסי)
401K
מענק מעבר של 10K.(המענק אמור לכלול את כל עלויות המעבר)
מעבר לקידום המקצועי, והחוויה האישית שלעבור לארצות הברית,
אנחנו יוצאים מנקודת מוצא שמשך הזמן עד שאקבל את האישור עבודה ואמצא עבודה יהיה כ-4 חודשים.
אנחנו עומדים לפני השאלה האם ההצעה הכלכלית טובה בהתחשב בכל הפרמרטים, נשמח לעזרתכם ודעתכם.
שלום חברים,
אני ובת זוגתי עומדים בפני הצעת רילוקיישן לסן פרנסיסקו, לסניף האמריקאי של החברה שבת זוגתי עובדת בה.
אנחנו זוג נשוי ללא ילדים, בני 27 ו-32. אני עובד בארץ בתחום הפיננסים עם וותק של 4 שנים, בוגר כלכלה באוניברסיטת תל אביב. בת זוגתי, כאמור עובדת בחברה בתחום האד-טק עם 3 שנות ניסיון בתפקיד פיתוח עסקי, משכורתה בארץ כ-22K בש"ח. הכנסתי כ-15K בש"ח. מתגוררים בתל אביב.
ההצעה שקיבלנו הינה, מעבר על ויזת E, למינמום שנתיים.
שכר 110K + בונוס עד 25% לרבעון
ביטוח בריאות (כולל בן הזוג עבור תשלום נוסף יחסי)
401K
מענק מעבר של 10K.(המענק אמור לכלול את כל עלויות המעבר)
מעבר לקידום המקצועי, והחוויה האישית שלעבור לארצות הברית,
אנחנו יוצאים מנקודת מוצא שמשך הזמן עד שאקבל את האישור עבודה ואמצא עבודה יהיה כ-4 חודשים.
אנחנו עומדים לפני השאלה האם ההצעה הכלכלית טובה בהתחשב בכל הפרמרטים, נשמח לעזרתכם ודעתכם.