הצעת רעיונות לתוכנית

homerJsimpson

New member
הצעת רעיונות לתוכנית

שלום, אני צופה בתוכנית בלתי נתפס כבר בקביעות מאז העונה השנייה (את הראשונה ראיתי בחלקים) לדעתי שהבנאדם מתעלה בכמה רמות מעל אורי גלר. אחרי כל פרק נשארתי המום (חוץ מהאחרון, שכמעט כל טריק שם אפשר לקנות בחנות קוסמים
). רציתי לשאול- האם אפשר ליצור קשר עם נמרוד הראל, או עם תסריטאי התוכנית, ולהציע רעיונות לתוכנית, נושאים מעניינים, שהתוכנית תוכל להתעסק איתם (כמו התוכנית על חלומות, ועל טלקינזיס)? או שהגזמתי?

יואש

New member
תמרור עצור

בתוכנית האחרונה נראה נמרוד מכופף תמרור עצור אבל בעצם התמרור היה מכופף כבר מקודם הוא פשוט הושם בזוית שיראה שהוא לא עקום ואז לאט לאט סובבו אותו כך שיראה עקום אפשר אותו דבר לעשות עם מסמר מכופף

נכון מאד את זה כבר הכרתי

וזה אומר ששני האנשים שהחזיקו את התמרור בעצם שיתפו פעולה עם נמרוד ועם לא היו אנשים תמימים שנבחרו מהקהל, הרי מהזווית שלהם דיי ברור שהם ראו שהעמוד מעוקם כבר מההתחלה.

בוודאי שאפשר

חפשי "נמרוד הראל" בגוגל ותמצא בקלות את המייל שלו, אני שלחתי לו לפני שנה בערך אימייל והוא ענה לי, למרות שהוא ציין שם שלא תמיד הוא עונה, אבל אם הרעיונות שלך טובים אני די בטוח שתקבל ממנו תשובה, לא מזמן נתנו כאן קישור להודעה שלו בפורום אחר בתפוז שבה הוא ביקש מאנשים לשלוח לו רעיונות לתוכנית. אם אצליח לאתר את ההודעה שוב אתן לך קישור.

MasterCool

New member
הוא ביקש רעיונות

להעונה השנייה, כלומר הנוכחית, והצילומים לעונה זו יסתיימו, ככה שצריך לראות אם תיהיה עונה שלישית ושיהיה ניתן לשלוח לו רעיונות לעונה חדשה..

למעלה