הצעת שיפור

suki da yo

New member
הצעת שיפור

כמו שראיתם, אנשים, הפורום שלנו הופך מהר להיות פורום-שירת-ביכורים. באופן כללי, אני בעד, והכל סבבה, אבל אני כן חושבת שצריך להגביל במובן מסויים- לא של התוכן, אלא של כמות ההודעות הישנות שנדחפות עמוד הלאה. כמובן שהפורום קצת שקט בזמן האחרון אז כלום לא קרה, אבל אם הפורום יתאושש, סליחה, כשהפורום יתאושש, זה יהפוך לקצת בעייתי. אני מציעה שיהיה שרשור קבוע ליצירות מיצירות שונות: שירים, סיפורים, ציורים, מה שרק עולה על הדעת. באופן כזה אנחנו כן מקבלים תגובות למה שיש לנו להראות, אבל הפעילות הפורומית אינה נפגעת. כל מי שבעד, שיגיד אני בננה!

romharel

New member
יש למנהל הפורום

כלים לדחוף שירשורים למעלה ולמטה [כמעט כמו לאל זוטר] אז יותר פשוט לפנות אליו

suki da yo

New member
כמובן שיש

אבל אם אנחנו נכריז על שרשור מיועד, ופשוט נשאר על אותו שרשור, נחסוך למנהלנו האהוב והנוכח את כל העבודה הזו.. אלא אם כן, ארי אל, אתה מעדיף להשתמש ביכולותיך כ- semi-god

suki da yo

New member
זה כבר שלב אחרי

שבו מעבירים את כל השירים למאמרי הפורום... אבל בניהול היומיומי, להפריד את השירים משאר הפורום נראה לי אותה הפרדה מלאכותית בין קהילה חברית לקהילה דיונית...

Dia Leoghann

New member
קבלתי את הצעתך...

למעשה חשבתי על זה כבר אתמול... אני אפתח שרשור של שירים, סיפורים ציורים ותגובות בכל יום ראשון, אליו יהיה אפשר לשרשר את היצירות של חברי הפורום וגם להגיב עליהם.

למעלה