הצעת שיפור

הצעת שיפור

שתהיה מנורת אזעקה מיוחדת בכל פעם שמדינה מהברית שלי מותקפת. ומי שלא יבוא לעזור יקבל קנס. חוצמיזה צריך לעשות שכל ברית שנימצאת במקום הראשון, כל החברים בה מקבלים בונוס מיוחד כל עוד הם במקום הראשון, ככה שתהיה משמעות כלשהי להיות במקום הראשון ושזה לא יהיה סתם. מה דעתכם?

הרעיון הוא שיהיה איכפת מהברית

כי כרגע לאנשים לא ממש איכפת מהברית שלהם אבל אם עצם חוזק הברית נותן ערך מוסך לנימצאים בה אזיי חברי הברית ירצו לקדם אחד את השני

הכח ימדד על פי המיקומים של המדינות

כך סיכום של מיקומי כל המדינות שבברית יתן מיספר- ככל שהוא יותר נמוך אז זו הברית המובילה. אפשרויות נוספות: כל מתן עזרה למדינת ברית במצוקה תזכה בבונוס מסויים-מספר כלשהו- ולברית שיהיה המיספר הכי גבוה היא תהיה ראשונה. אתם מוזמנים להציע אפשרויות נוספות.

J E W

New member
הממ אוקיי אבל אפשר לפתח את זה

במקום שלעשות סכום המיקומים צריך גם להתחשב במספר המדינות ככל שיש יותר הרי זה יותר כוח לקבוצה לפחות בדירוג כזה או אחר...אבל רעיון טוב בקשר למתן הסיוע שיוביל לניקוד...הממ אולי צריך לתת ניקוד גם בקשר לתקיפות משולבות או כל שיתוף פעולה שיש ואם תרשה לי לשאול מה דעתך גם על ניקוד בהקשר לדיפולומטיה...יש בכלל ניקוד על כך היום נגיד אם אני עושה שלום עם מדינה אוייבת אז מקבלים על כך ניקוד שיוסיף לדירוג?

הבריתות צריכות למשוך אליהן מדינות

כל מדינה שתצטרף לברית, הברית תקבל בונוס.ככה לבריתות יהיה עיניין לצרף מדינות. ככל שהמדינה המצטרפת תהיה בדירוג חלש יותר אז הבונוס יגדל. כדאי לעשות גם קופה משותפת (כמו קופת ועד הבית) או בעצם כמו מס שמשלמים חברי ההסתדרות ועם הכסף מהקופה הזו אפשר לתמוך במדינות החדשות שיצטרפו.

J E W

New member
זה נשמע דווקא טוב...

מעניין מה תהיה דעתו של ערן...נראה לי הוא שומר שבת ולא יענה עד יום ראשון

אה ועוד דבר

כשניפתחת שורת הגלילה של מדינות היעד צריך לסמן את חברות הברית שלי בצבע שונה כדי שאדע שאנו באותה ברית וכדי שלא אתקוף אותה...

למעלה