הצעת שיפור

lionrules

New member
הצעת שיפור

ראיתי שאנשים הציעו שתהיה אפשרות לפרק שדות מוקשים, וכתבו להם שזה בסדר גמור, וששדה מוקשים מחסל טנקים גם במציאות וכו'. אני לא יודע מי מכם יודע, אבל יש מכשיר שנקרא "נוכרי", מרכיבים אותו לפני הטנק (או רק"מ אחר), ואז אם יש מוקש זה מפוצץ את המוקש, ולטנק לא קורה כלום. גם לנוכרי לא קורה כלום, מאחר והוא עשוי מבערך 2 טון פלדה יצוקה. אם זה ייצא לפועל, אנשים יוכלו לשדרג את כל הטנקים שלהם לטנקים עם "נוכרי" מקדימה, וזה יהיה שידרוג יקר, אבל זה יהיה כנגד שדות המוקשים. כך, אפשר לעשות ש - 2% טנקים ייהרסו.

metec

New member
אני לא מבין את המתנגדים

מצד אחד אתם רוצים שזה יהיה כמו במציאות ולכן 10 אלף טילים בליסטיים יכולים לשתק מדינה שלמה אבל מצד שנים אתם לא רוצים לפרק שדות מוקשים!!!??? תראו לי מדינה אחת שכל ההגנה שלה בנויה על שדות מוקשים. אם כבר מדינה שמקיפה את עצמה במוקשים צריכה לסבול לדעתי מבעיות בכלכלה. תחליטו כבר אם אנחנו רוצים משחק מציאותי, או משחק לא מציאותי או שילוב בין שניהם

meetAmeet

New member
אנחנו לא רוצים בגלל סיבה פשוטה!!!

בלי שדה מוקשים מתקפות כלליות יתרוצצו פה חופשי! ומדינות יהרסו על ימין ועל שמאל! אתה חושב שבליסטיים זה נורא? חכה עד שתראה מה יקרה כשאפשר להוריד מוקשים! אם עד עכשיו היה עוד קצת חשש להתקיף מדינות בגלל המוקשים החשש הזה יעלם וחבל!

lionrules

New member
מה?!

מה זאת אומרת ירוצו חופשי? זה יעלה המון לשדרג ככה את הטנקים, אבל זה ייעשה את זה הרבה יותר מציאותי, מתי ראיתי מלחמה שבה מוקשים מחסלים את רוב הטנקים? בשביל זה יש חיל הנדסה, אז במשחק אין, אפשר לפחות לשים את ה"נוכרי" כדי לעשות את זה יותר מציאותי. אפשר תגובה ממנהל או מישהו אחר בעל סמכות?

J E W

New member
תראה...

מה שהצעת זה לא משו כי ברגע שמישו יקנה את זה לפי מה שאתה אומר זה יהיה קבוע...יעלה הרבה אבל יהיה קבוע ואז המוקשים לא יעזרו כבר בדירוגים הגבוהים...לעומת זאת ההצעה שהעליתי לערן מזמן והוא אמר שיוסיף בעתיד הקרוב היא התקפת מרגלים לניטרול מוקשים...זה לא תמיד יעבוד כמו כל התקפות המרגלים...וזה כמובן יעלה בתורות בקיצור כמו שאמרת יוסיף חיל הנדסה למשחק...

itayzaid

New member
איזה עצבני זה

אחי רעיון קטלני!!!! לשלוח מרגלים לנטרל מוקשים כל הכבוד לך רעיון 10

lionrules

New member
אבל זאת המציאות

לא, זה יפגע, אבל ברמה מזערית. נכון שזה ינטרל את המוקשים ברמות הגבוהות, אבל זאת המציאות במלחמה אמיתית.

meetAmeet

New member
אבל המשחק הזה לא מציאותי 1 ל-1

ואין מה לעשות! המוקשים מוסיפים פן אסטרטגי אדיר למשחק וחבל להוריד אותם תמורת תשלום סמלי ופשוט. גם מרגלים לא נראה לי רעיון טוב. אז מה אם יש סיכוי לא להצליח? מנסים כמה פעמים עד שמצליחים!

שיפור הרעיון......

אולי אפשר לעשות את הנוכרי בטור טכנולוגיה שעולה לפי כמות הטנקים , ואז כל טנק יעלה יותר ויבוא כבר עם נוכרי.. וזה יוריד 25 אחוז מהטנקים שיהרסו.... נראה לי יותר טוב....

למעלה