הצעת שיר לתחרות

lihi1

New member
הצעת שיר לתחרות

זה השיר הסופי שאני מגישה לתחרות אז בבקשה לבטל את השיר הקודם (למרות שאני מצרפת אותו) שם השיר: נקודת מבט נקודת מבטו של החירש עומד על אדמה שומע את הדממה אני רואה אדם מדבר אינני רואה אדם מספר אני מרגיש בחוץ אינני מרגיש נחוץ אומנם אני חירש לקול אך אינני חירש להכל נקודת מבטו של כבד שמיעה הם מדברים אליי אני שואל מה? הם מסתכלים אליי אני אומר מה?! הם שותקים, הם צוחקים האם זה צודק האם אני צודק הם נאנחים הם מחייכים עונים לי לא חשוב ואכן מרגיש לא חשוב אומנם אני כבד שמיעה אך אינני נטול שמיעה

0ne Man

New member
עדכנתי את השיר במאמרים של התחרות!

בהצלחה !

adivk

New member
יפה מאד , קלעת בול

הי ליהי , יפה מאד . חידדת את ההבדלים בין החרשים לכבדי שמיעה . יצרת את ההבחנות בצורה כמעט מושלמת הייתי אומר . בנית את השיר עם חריזה ואכן הקפדת על המבנה של השיר . דבר שאני לא הקפדתי בו בשיר שכתבתי . בשבילי השירה היא שירה שמשחררת והיא לא צריכה להיות כבולה לכל מיני חוקים כמו חריזה ובתים ופזמונים וכולי . בסך הכל השירה מבטאת את מה שאנו חושבים ומרגישים תודה קובי אדיב המלאך

lihi1

New member
לקובי אדיב

תודה על התגובה השיר שלך מאוד יפה אתה צודק ששירה לא חייבת להיות בחרוזים וכו' סתם חשבתי שיהיה נחמד, שהשיר יהיה קליט

adivk

New member
תודה ליהי ../images/Emo13.gif

תודה ליהי על דברייך אין ספק שהשיר שלך מאד קליט להבדיל מהשיר שלי שהוא ארוך מאד
מה לעשות וטבוע בי היכולת לכתוב ולכתוב מבלי להפסיק יכלתי עוד להמשיך לכתוב את השיר אבל אז הייתי מוציא את העוקץ מהשיר כל הכבוד לך על נכונותך לרתום את עצמך למען לקויי השמיעה אני עצמי לא יודע ממש שפת סימנים אבל למדתי לרתום את עצמי למען לקויי השמיעה בדרכים אחרות לא חייבים לדעת שפת סימנים כדי לרתום את עצמנו למען לקויי השמיעה להתראות ליהי וסוף שבוע נהדר המלאך קובי אדיב

lihi1

New member
שאלה לקובי

האם אתה כבד שמיעה או חירש כי ממה שהבנתי אתה בכלל לא חירש או כבד שמיעה אני בעצמי כבדת שמיעה

adivk

New member
תשובה לליהי

הי ליהי , כמו שאומרים , רב הנסתר על הגלוי
רבים מכירים אותי ודווקא את לא מכירה אותי מעניין מאד ובכן , הרשי לי להציג את עצמי שמי קובי אדיב , כשמי כן אני אדיב
אני כבד שמיעה , דובר אוראלית בן 27 בעל תואר ראשון בהנדסת אלקטרוניקה ועובד בחברת הייטק בתחום של הנדסת אלקטרוניקה . ניתן לראותי פעיל בצוות טורנדו שהוא הסניף התל אביבי של ארגון בקול אני חבר וועד בצוות של טורנדו אשמח מאד אם תספרי על עצמך במידה ואת לא תרצי לפרסם על עצמך בפורום , תוכלי לפנות אלי באימייל הרשום מטה [email protected] אגב , ראי היום בשעה שמונה בערב בערוץ 10 את תוכניתו של רינו צרור שם תשודר הכתבה של שירת האדם - אירוע שירה בציבור שהתקיים ביום שישי שעבר בתיאטרון הקאמרי המרשים . אני ממש לא יודע באם היית באירוע . שתיהיה לך שבת נפלאה המלאך קובי אדיב

Motti19

New member
שיר יפה! האמת,

אני לפעמים מרגיש "לא חשוב" בגלל חוסר הבנה בשיחה. אבל בניגוד למה שאמר אדון קובי, השיר לא מבדיל בין לקוי שמיעה לחירש, להיפך, הוא מוצא מכנה משותף - התיסכול מיחס החברה אליהם.

soheel

New member
שיר או שניים?

לדעתי את לא צריכה לבטל את השיר הראשון אלא לחבר את שניהם ביחד. בהצלחה, שיר נהדר.

למעלה