הצעת שכר למעסיק משני

niceguy2

New member
הצעת שכר למעסיק משני

אוקיי, אז בהמשך לשאלתי הקודמת נניח שהתחלתי לעבוד עם חברה מהסוג של "החשבונית של השכיר" או חברה אחרת בתחום על מנת לחסוך ממני את הבירוקרטיה. הגעתי לשלב הבא בו אני צריך לתת הצעת שכר למעסיק אבל אין לי מושג כמה כסף ירד לי ממס ההכנסה/ביטוח לאומי/ביטוח בריאות/5 אחוז לחברה שמוציאה לי את החשבונית....בקיצור, איך אפשר "לנחש" כמה כסף ישאר לי מהסכום שיהיה רשום על הצ´ק?

עצמאי/שכיר

למרות שלא תאמין לי אני באמת רוצה לעזור לך. אין אפשרות "נוסחה" לדעת כמה ירשם בשיק מפני שהדבר תלוי במספר גורמים לדוגמא מהן סך הוצאותיך? בחלק מההוצאות ניכוי המע"מ אינו זהה. חייבים לדעת מהן מקורות הכנסתך החייבים במס במקומות אחרים. יש לדעת מהו מצבך (נשוי/רווק) היכן מקום מגורייך וכו´. לדעתי, תבחר חברה לעבוד איתה. תעבוד איתה חודש אחד/חודשיים כפיילוט. במקביל תבקש מאותו אדם שאיתו אתה עובד כמה "היה" יוצא לך באם היית בוחר במסלול כעצמאי. כעצמאי אתה יכול ליות עוסק פטור או מורשה תלוי במחזור העסקאות ובסוג הענף בו אתה עובד. מפני שישנם סוגי עוסקים שאינם יכולים עוסקים פטורים, כגון רופאים ועורכי דין. קצת מצחיק לתת שעור במיסים באינטרנט כאשר היריעה קצרה מלהכיל הכל. באמת ובתמים אשמח להפגש איתך ולהציג לך את האופציות הקקיימות בפנייך ללא תמורה כלשהי. המשך ערב נעים גדעון זנדר. נ.ב. פרילנסר גם אתה מוזמן(ברצינות ולא בצחוק).

פרילנסר

New member
הנך מוזמן רשמית לפגישה במשרדינו.

בזמנך החופשי וברוח טובה. בברכה, ספיר

הזמנה

אני גדעון זנדר מזמין אותך אלינו שארית ישראל 37 ת"א טלפון שלנו 03-6820068 נייד 052-517482

מטי

אם כל הכבוד למ.ט.י. חוץ מלגבות כסף "חיר" לא יוצא מהם. הם מונחים לכיוון אחד בלבד!

למעלה