הצפה בבלוג שימו לב להצפה בבלוג הזה. מה דעתכם, הנהלת הבלוגיה צריכה להתערב ולהסיר את התעלול הזה?
N ngong New member 8/12/07 #1 הצפה בבלוג שימו לב להצפה בבלוג הזה. מה דעתכם, הנהלת הבלוגיה צריכה להתערב ולהסיר את התעלול הזה?
ע עכבר כחול מדבר New member 9/12/07 #3 אני חושב שזה מתאים לדיונים שלנו על בלוגים עיסקיים. בלוג עיסקי מרשים כזה לא ראיתי מאז טיב טעם.
G gesus New member 9/12/07 #4 הבלוג שלו מה אכפת לך שזה אותו פוסט? זה שהוא לא מבין איך למנף את הבלוג שלו להשגת לקוחות לא קשור אלייך.
הבלוג שלו מה אכפת לך שזה אותו פוסט? זה שהוא לא מבין איך למנף את הבלוג שלו להשגת לקוחות לא קשור אלייך.
ד דנטל New member 9/12/07 #5 רק שבדרך הזו הוא גם מציף את הקטגוריה של עדכונים חדשים, אבל אולי יש שם טווח מסוים שבו לא עולה עדכון נוסף מאותו בלוג. אין לי מושג.
רק שבדרך הזו הוא גם מציף את הקטגוריה של עדכונים חדשים, אבל אולי יש שם טווח מסוים שבו לא עולה עדכון נוסף מאותו בלוג. אין לי מושג.
G gesus New member 10/12/07 #6 אז שיציף מאחר והתקנון של הבלוגיה לא קבע שאסור שכל הפוסטים יהיו זהים אין שום בעיה. אם תפוז רוצים להתמודד עם זה הם לא צריכים להגביל אותו אלא לשנות במנגנון של עדכונים חדשים שפוסטים זהים לא יופיעו שם.
אז שיציף מאחר והתקנון של הבלוגיה לא קבע שאסור שכל הפוסטים יהיו זהים אין שום בעיה. אם תפוז רוצים להתמודד עם זה הם לא צריכים להגביל אותו אלא לשנות במנגנון של עדכונים חדשים שפוסטים זהים לא יופיעו שם.