הצפה בשכונה - ואף אחד לא קיים

SimsY

New member
הצפה בשכונה - ואף אחד לא קיים

אחלה עירייה יש לנו כאן בנהריה - באמת אחלה המקלט שבשכנות לנו מוצף לגמרי 3 מטר מתחת לאדמה - הכל מים עד למדרגה האחרונה מערכת החשמל מציצה לה מתחת למים בצורה של כבלים צפים על פני המים מה עושים ? בודקים מי בתורנות, מתקשרים פעם פעמיים שלוש חמש עשרים פעם! אף אחד לא עונה לא במחלקת ביוב, לא במחלקת חשמל, לא במחלקת מים, לא בתברואה הגדיל לעשות הפקח שאמר שהוא בחוץ לארץ!!! כשבירור אפשר לראות שהוא לא ובכלל בכוננות ועם הפלאפון של העירייה בחו"ל? למה בכלל קיימת כוננות כאן ? לאף אחד בגוף שאנחנו משלמים לו ארנונה כנראה, לא אכפת שיש כאן מלכודת מוות...

מירי,

New member
היום יש יום פתוח (אני חושבת)

פנו אל ראש העיר עם התמונות (או אפילו בלי) הניסיון שלי מראה שזו הדרך היחידה להשיג תוצאות.... <מממ.... אתה יודע... אפשר להיות בחו"ל עם פלאפון של העיריה ולקבל תשלום על כוננות
>

SimsY

New member
לכונן תורן - הקטע הוא שאף אחד לא עונה

כן אני יודע שהם אמורים להיות בכוננות - וכשמדברים עם המפקח הוא "בחול" (YEA RIGHT) בינתיים זה נשאר ככה מוזנח - המים עולים על גדותיהם, החשמל שם צף על פני המים מישהו יטבע שם, מישהו יתחשמל למוות או סתם תהיה אזעקה ולא יהיה לנו מקלט לרוץ אליו ואז כולם ישאלו איפה הייתה העירייה טוב כמו תמיד במדינה שלנו עד שמישהו לא משלם בחיים שלו שום דבר לא יעשה

SimsY

New member
באמת ?

איך הגיעו לזה ? אני מתכוון באיזה מסגרת ? הראו גם את המצב במקלט ?

הם מעלים נושאים שהועלו באינטרנט...

כנראה שיש להם תחקירנים שגולשים פה ושם... הראו את התמונות האלו בדיוק ודיברו על כך שהמקלט הזה ועוד רבים אחרים מוצפים זה היה בתכנית הבוקר של אברי גלעד ועינב גלילי

SimsY

New member
ואו איזה יופי

לא ידעתי שזה קיבל כזאת חשיפה! חבל שהפסדתי את זה - אבל רק אתמול התקינו לי טלוויזיה

למעלה