הצפייה באתר קשת פשוט מזעזעת!!!

mamshu1

New member
הצפייה באתר קשת פשוט מזעזעת!!!

המסך כל הזמן מקרטע שזה לא ייאמן! אני מבין שיש עומס אבל זה בלתי נסבל כבר. הם חייבים לסדר את זה כדי שיהיה אפשר לראות באופן נורמלי לטובת אלו שאין להם הוט. אתם לא מסכימים?

Jason2

New member
דווקא אצלי זה חלק

איזה מהירות גלישה יש לך? ודרך אגב גם אצלי זה היה כך והתקשרתי לבזק ומסתבר שההגדרות שלי אצלם לא היו נכונות, הם שינו את זה ומאז אני רואה חלק לגמרי.

יNOT

New member
../images/Emo9.gif אם יש לך עדיין בעיות

תפנה לאתר קשת
(מה שבטוח שהשידור לא יוצא מבית תפוז
)

יNOT

New member
../images/Emo6.gif

אבל זה נכון שהיו תלונות על התמיכה הטכנית של קשת בשידורים באינטרנט לפחות בהתחלה(תמיכה בלינוקס, ועוד כל מיני... ), היות ואני לא צופה באינטרנט, ולא ביקרתי באתר קשת , אני לא יכול להעיד אם המצב התשפר או לא. בכל מקרה אתר קשת הוא המקום הנכון לפנות אליו.

Jason2,

למה אתה איש כזה קטן?! כן, גם אני לא חתמתי על העצומה לא זה העניין, הבנו שאתה אוהב את שיפרא דאגת לפוצץ שירשורים ימים ולילות על זה. מילאת הודעות בתוכן שלא היו מבישות את "מלחמה ושלום", גם להודעות שלך אפשר להגיב בציניות בדיוק כפי שאתה עושה כרגע לתומכי עינב... זה לא קשור לדיירי הוילה, זה כבר גובל בחוצפה כלפי גולשי הפורום, חיה ותן לחיות ולא זכור לי, שמישהו מנע ממך לגמור את הלל על שיפרא...

יNOT

New member
../images/Emo4.gif אני לא מבין את התקיפה האישית

אני אין לי אף דיעה לגבי אף אחד ממשתתפי הווילה ואני מסכים איתו. דיעה שמנוגדת לשלך לא הורסת את הפורום, צריך לדעת להתמודד גם עם זה. (זה נכון גם מחוץ לפורום, ובעיקר ובחיים האמיתיים )

זה לא קשור,

הוא לא חווה דיעה, הוא פשוט מתנהג בצורה מזלזלת לאנשים בפורום ולא בוילה, שבסה"כ נוהגים בדיוק כמוהו ויוצאים להגנת הפיייבוריט שלהם...

יNOT

New member
אין שום בעייה שתגינו על הפייבוריט שלכם

בהקשר של ההודעה שלה אני הגבתי, היה רשום בקשר לעצומה. בעניין הזה אני מסכים שזה בזבוז זמן.
(כמו שאמרתי , הפקה של מיליוני שקלים זה לא ביה"ס יסודי שאפשר להדיח מורה בעצומה של התלמידים) מי שרוצה להשפיע ואיכפת לו כל כך מהפייבוריט שלו יצביע ב SMSים מי שלא , לא.

אוקיי נכון,

בזבוז זמן וזו אחת הסיבות שלא ההצבעתי. אם להית כן, הפורום הוא בזבוז זמן התוכנית, הג'אנר וכן, גם שירשורי המפלצת שפותחים מעריצי שיפרא/עינב/פלוני אבל זה תרבות הצריכה, רדודה, פלסטיק...וזה מה שעושה טוב לאנשים, איפה זה בדיוק מפריע למהלך חייו התקין של Jason2
על זה התערמתי, גם הגיגיו הם לא בדיוק נושא בעל חשיבות יתר וזה בסדר, כך גם הפוסט הזה ציפתי פשוט שיכבד את השאר...

Jason2

New member
תגיבו בציניות, יהיה יותר נחמד

חוץ מזה, מלבד ההודעה הצינית גם ניסיתי לעזור ואין כאן שום קש/ר לשפרה (הפעם). אבל באמת אתם לא חייבים לקרוא את ההודעות שלי.

למעלה