הצפייה חוזרת בסרט

Master Boo

New member
הצפייה חוזרת בסרט

To deny our impluses is to deny the very thing that makes us human​
האם זה לא ההפך? זה שאנחנו יכולים להתנגד לדחפים שלנו זה לא מה שמבדיל אותנו בעצם מחיות?

miss mcmillan

New member
מזלטוב על ההצתה

אני זוכרת שבעבר הטרום-אוראינסופי העליתי כאן את הרעיון הזה, ומשום מה לא הבינו למה התכוונתי
בכל אופן, עדיין חושבת ככה.

miss mcmillan

New member
הנה

זה! (אלואים, העילגות... אבל אולי ייסלח לי, בהתחשב בזה שגלשתי מפלאפון ושהייתי ממש בתחילת עיצוב התחביר האינטרנטי שלי)

Master Boo

New member
מה שכתבת שם זה ההפך הגמור

אני לא אמרתי שגם חיות עושות את זה. לחיות יש דחפים- להן פשוט אין את האפשרות לא להכנע אליהם. לנו כן- אנחנו יכולים לדחות אותם, ואפילו להמנע מהם לגמרי, וזה בעצם מה שעושה אותנו אנושיים. כי אם היינו נכנעים לכל דחף, בסופו של דבר היינו לא יותא מאשר עוד חיה.

Master Boo

New member
טוב קראתי קצת יותר לעומק

די בלבלת אותי האמת שם, לא יודע בדיוק למה התכוונת. מזל שהפסקת לכתוב מהפלאפון

miss mcmillan

New member
שותפה לשמחתך

זה בהחלט עשה אותי עוד יותר עמומה אפילו מכרגיל. בגדול, אמרתי שם בדיוק את מה שאני אומרת עכשיו: הייחוד שלנו כבני אדם נעוץ לא בתשוקות ובדחפים שלנו, כי אם בחירות שלנו להתנגד להם.

0Pandemonium0

New member
יכול להיות ש-Mouse מתייחס למכונות.

אולי הוא מתכוון שהדחפים שלנו, הרגשות שלנו, הרצונות שלנו, הם אלה שמבדילים אותנו מהמכונות או התוכנות במטריקס, שהן מתוכנתות לפי קוד התנהגות מסוים שהן בדרך-כלל לא סוטות ממנו (ע"ע סמית).

miss mcmillan

New member
יש מצב ../images/Emo13.gif

זה מסתדר לי יותר יפה, כי מהחיות זה לא מבדיל אותנו, אנחנו בדיוק כמוהן רק טיפה משוכללים יותר בדחיית הסיפוקים.

הסרט לא מדבר

על ההבדל בין בני אדם לחיות, אלא בין בני אדם למחשבים ("מכונות"). לבני אדם יש צרכים, למחשבים, למכונות, מטריצות, אין.

Master Boo

New member
כן, אני הבנתי את זה אחרת.

אני פשוט לקחתי את זה כמשפט כללי מדי, בעוד שהוא ספציפית לסרט הזה בהקשר למכונות.

למעלה