משוטט בדרכים
New member
הצפת ויטמינים ../images/Emo184.gif
אהלן אנשים, לפני חודשיים כמעט סיפרתי פה על תופעה של סחרחורות ושיכחה ותוצאות של בדיקות דם שהראו B12 ועוד פרמטרים נמוכים, עקב תזונה דומה לטבעונית (עם כמה חריגים). השבוע חזרתי לארץ, אחרי חודשיים, ואתמול ביקרתי אצל הרופא וזה אמר שבאמת מלאי ה-B12 שלי הידלדל וגם הברזל והחומצה הפולית. הוא שלח אותי לשלשיית זריקות B12 (בתחת, עדיין קצת
) ומלאי של כדורים: B12, B6, B1, FOLIC ACID וברזל (נקרא FERROUS SULPHATE) - לקחת פעם, פעמיים ביום, למשך 3 חודשים ולעשות בדיקות חוזרות. עכשיו השאלות שלי:
מה זה FOLIC ACID ? מה ההשפעה של זה ? יש לה קשר ל-B12 ?
כמה זמן מלאי ה-B12 מחזיק בגוף, בהנחה שהזריקות יקפיצו אותו לקצה העליון של הסקאלה ?
האם זה אומר שאם אני משיך בתזונה הזאת אני צריך לקחת כדורי B12 ? כל כמה זמן מומלץ לעשות בדיקת דם ? וכל איפורמציה אחרת תתקבל בברכה. תודה תודה.
אהלן אנשים, לפני חודשיים כמעט סיפרתי פה על תופעה של סחרחורות ושיכחה ותוצאות של בדיקות דם שהראו B12 ועוד פרמטרים נמוכים, עקב תזונה דומה לטבעונית (עם כמה חריגים). השבוע חזרתי לארץ, אחרי חודשיים, ואתמול ביקרתי אצל הרופא וזה אמר שבאמת מלאי ה-B12 שלי הידלדל וגם הברזל והחומצה הפולית. הוא שלח אותי לשלשיית זריקות B12 (בתחת, עדיין קצת