הצצה חטופה

הצצה חטופה

שלום לכולם, לצערי אין לי זמן בעבודה להכנס ולשוחח ובבית אין לנו אינטרנט (קצת שקט) ובנוסף גם אחותי התחתנה (חגיגות והכל) וגם הייתי בחו"ל בעבודה. יותם כבר שבוע עם הנעליים. הוא התרגל אליהם וזוחל איתם ברחבי הבית. אנחנו מתכוונים לרשום אותו לשחיית פעוטות, גם כיף חיים וגם ספורט. יוצא שאת הנעליים נוריד לפני הכניסה שלו לגן (אצל אמא שלי, דרך אגב). רציתי להוסיף כמה מסרים: תודה רבה למשפחת כהן היקרה על הסבלנות וההסברים. שחר ותמר- מזל טוב גדול להולדת הפגית (תנו לה שם כבר...) לא הספקתי לקרוא הכל, אז אני מקווה שאני לא מפספסת כלום. יום טוב לכולם ובריאות, חופית

מה שלומך????

אני שמחה שיותם מתקדם עם הנעליים, מילא הוא התרגל לנעליים, אבל אתם?, למדתם לנעול אותם כי אני לא זוכרת, אבל למישהו מהפורום הייתה בעייה להנעיל את הנעליים.... שיהיה לך שבוע מקסים ומזל טוב לחתונה, איך יותם התנהג בחתונה? אורית

טוב לקרא. ומקוה שהשגתם פלסטיזוד.

מוזר שבגפים לא היה... שהיינו אצל ד"ר בור האורטוטיסט שלו- יוסי אמר לי שזה חומר "שיש להם כמו זבל"... הינה הטלפון שלו אולי הוא יוכ אפילו לשלוח לכם בדואר? 04-8676095 הם בחיפה. בהצלחה. אני אנסה לברר איפה עוד ניתן להשיג ואולי אצליח להביא למפגש.

ונזכרתי בעוד דברונים

1. אם הנעליים יהיו לה ממש גדולות, בנוסף למדבקה מעל העקב תוכלו לשים עוד אחת מתחת הלשונית. 2. אושרי נולד בשבוע 36.5 וד"ר פורת אמר לנו שהוא ייקח את זה בחשבון לפני שנעשה את הארכת הגיד. האמת שלא הרחיב ולא שאלתי, אבל שיהי לכם בראש לשאול את הרופא.

למעלה