הצצה למועדון בת"א של אלון ורענן

הצצה למועדון בת"א של אלון ורענן../images/Emo41.gif

רצ"ב תמונות ראשונות של המכון בת"א CMA BOXING GYM ברחוב נח מוזס פינת בן שמן ת"א למי שמעוניין:- יום שלישי אגרוף תאילנדי בשעה 18:00 יום שישי אגרוף תאילנדי בשעה 14:00 יום ראשון ורביעי אגרוף מקצועני (מאמן רענן טל) משעה 18:00 טלפון של המכון 03-6090126 טלפון של רענן טל 057-7303179 טלפון של אלון רצון 057-7747579

MikeTyson

New member
לא מתלהב במיוחד יניב...

זה ברור שעם קצת כסף אפשר לעשות כזה מכון. למרות שעד עכשיו חשבתי שמכונים כאלה לא יהיו בארץ גם עוד 20 שנה. ועל זה מגיע לכם כל הכבוד. אבל עם כל הכבוד לאגס האיגרוף ששמתם שם - אני עדיין מעדיף להתאמן איפה שאני מתאמן. אני מעדיף להתאמן עם זירה שלא מגיעה לרמה של הזירה הזו. אני מעדיף להתאמן במקום שנקרא "חור סתמי" ליד המקום הזה ובמיוחד שיש במכון שלי פוסטרים של מייק טייסון. חחחחח שוב אני חוזר ואומר - המכון לא בונה את שם המתאגרפים. להפך, המתאגרפים עושים שם למכון. ושיהיה בהצלחה לכל CMA ומכון האיגרוף שהוא שולט ביותר !!!

MikeTyson לגבי המכון החדש....

אתה כבר מכיר אותנו שאנחנו עושים משהו אז זה מכל הלב... ואם כבר לפתוח מכון אז שיהיו בו את כל התנאים והנוחות למתאמנים בכדי שיוכלו להתקדם. ד.א. אני גם אוהב מאוד את המכון שלכם, ועוד יותר את המאמן שלו... יניב

MikeTyson

New member
אני יודע יניב,

אתם אחלה בכל מה שקשור לדברים מהלב כי כולם אוהבים את הענף וכולם רוצים לתרום ואת זה רואים ללא ספק. ושלא תחשוב שיש לי טענות, בכלל לא. להפך! שרק תצליחו...

shaqkim

New member
פישר זה יהיו השעות היחידות

של האימונים או יהיו גם אימונים בשעות אחרות??? תודה מראש קים

בעקרון לגבי המכון....

הוא אמור להיות פתוח כל השבוע. אלה הפרטים שקיבלתי מרענן אתמול בטלפון בנוגע לשעות וימי האימונים. אני אנסה לשאול אותו יותר פרטים שאראה אותו... אבל היום יום א' - יש את קבוצת האגרוף של CMA שמתאמנת שם..... אתה מוזמן קים!!! יניב

shaqkim

New member
לגביי יום ראשון...

אני עובד 18:00- 24:00 אם האימונים אחרי או לפני אני ישמח לבוא.

שכחתי להוסיף ש....

בימים שלישי-שישי - האימונים של האגרוף תאילנדי - אלון רצון מאמן.... יניב

אשמח דלעת יותר פרטים על המקום

כאילו האם אפשר לשכור אותו ולנהל אימונים משל עצמינו, נגיד אם אני והחבר'ה יכולים לשכור ת'מקום לשעה וכל מיני דבריםכ כאלה...

תשובה על שאלתך אדום העין...

רענן מסר לי שאכן אפשר לשכור את המקום ולנהל אימונים משל עצמכם אתה מוזמן ליצור קשר עם רענן 057-7303179 יניב

Black Cobra

New member
בהצלחה לנו לוחמי cmaבמכון החדש

מי שלא ירביץ שם לשקים חזק-הוא לא לוחם

במני אני רואה שאתה כבר...

מתכנן לקרוע שם את כל השקים כמו שאתה עושה אצלנו בראשון. על המכות 100ק"ג של כח.... יניב

למעלה