הצצתי לצ'אט שלנו (התפוזי) וקרו שני דברים: א. הוא לא החליף לי את דף הבית. ב. אין שם אף אחת/ד. למה? ?
ע ערבהאיןקץ New member 13/10/03 #1 הצצתי לצ'אט שלנו (התפוזי) וקרו שני דברים: א. הוא לא החליף לי את דף הבית. ב. אין שם אף אחת/ד. למה? ?
ש שמנתולה New member 13/10/03 #4 כדי להכנס לצ'אט לוחצים בדף למעלה על צ'אט (בשורה הכחולה) זה חדר הורות הומולסבית בצ'אט המצלמות
ע ערבהאיןקץ New member 13/10/03 #7 ממש פה , בדף הפורום - מתחת לכותרת : מארחת הפורום-שמנתולה, יש פס כחול וכתוב בו "צ'אט". תלחצי על המילה - והכל יקרה מעצמו!
ממש פה , בדף הפורום - מתחת לכותרת : מארחת הפורום-שמנתולה, יש פס כחול וכתוב בו "צ'אט". תלחצי על המילה - והכל יקרה מעצמו!
ע ערבהאיןקץ New member 14/10/03 #22 בשבוע שעבר זה שינה גם לי.. אבל אחרי שהתעקשתי והחזרתי את דף הבית החביב עלי - הפעם לא קרה דבר. לעומת זאת, ראיתי עכשיו בסרגל שיש 5 א/נשים בצ'אט... הלכתי לבדוק "מי שם?" - והיינו רק אנוכי ועצמי.
בשבוע שעבר זה שינה גם לי.. אבל אחרי שהתעקשתי והחזרתי את דף הבית החביב עלי - הפעם לא קרה דבר. לעומת זאת, ראיתי עכשיו בסרגל שיש 5 א/נשים בצ'אט... הלכתי לבדוק "מי שם?" - והיינו רק אנוכי ועצמי.
E een ogenblik New member 14/10/03 #12 ריגלתי קודם (כשעוד היה כתוב 7) וזנ ממש לא היה מעודכן. כאשר נכנסתי היו, כולל אותי, שישה משתתפים, ואילו בפורום המשיך להיות כתוב 7 בגאון. בקיצור, התאכזבתי מאוד מישומי הטכנולוגיה החדשה.
ריגלתי קודם (כשעוד היה כתוב 7) וזנ ממש לא היה מעודכן. כאשר נכנסתי היו, כולל אותי, שישה משתתפים, ואילו בפורום המשיך להיות כתוב 7 בגאון. בקיצור, התאכזבתי מאוד מישומי הטכנולוגיה החדשה.
ש שמנתולה New member 14/10/03 #13 המספר הוא לא האנשים ש"כרגע" יש בצ'אט אלא מספר כולל של האנשים שנכנסו, כך נראה לי
ש שמנתולה New member 14/10/03 #11 דרך השורה הכחולה פה למעלה או דרך הדף הראשי של תפוז ומשם לצ'אט, לצ'אט מצלמות ולחדר הורות הומולסבית