הצצתי, נפגעתי, וכבר אני שואלת

הצצתי, נפגעתי, וכבר אני שואלת

רוסטביף - לאיזו טמפרטורה צריך להגיע מרכז גוש הבשר באפיית רוסטביף, לדרגת צלייה מדיום-רייר ורייר?
 

genoise

New member
ברוכה הבאה... ומה הטמפרטורה?

שלום וברוכה המצטרפת, אם כבר פתחנו שרשור בעניין, ומצאת את התשובה, אני מבקש שתחלקי את המידע עימנו - למען אלה שיחפשו תשובה לשאלה דומה בעתיד.
כל המציץ
כל המציץ (אינו) נפגע
 
../images/Emo52.gifצודקים כולם, אני חייבת תשובה

את התשובה מצאתי במאמר הזה על בשר. rear - חום פנימי - 52 מעלות medium - חום פנימי - 60 מעלות well done (אלוהים תשמור) - חום פנימי - 75 מעלות אני מוצאת ששיטה זו נכונה יותר, מכיוון שזמן צלייה משתנה על-פי גודל הנתח
 
למעלה