הצרפתי הזר הזה חולה מאוד!שרון כותב ברשמי.

הצרפתי הזר הזה חולה מאוד!שרון כותב ברשמי.

כמו שאתם יודעים ברביעי שעבר טסתי לפריז למטרת עבודה באופנה, שכללה 4 ימיי תערוכות בגדים ותצוגות אופנה מפוארות והכל מאוד גדול פשוט ענק! כמו גניי התערוכה רק 4 קומות כפול 20 בגודל! בקיצור מאוד מתיש- מעכשיו אני שונא בגדים... אז חוץ מהעבודה היה גם מאוד כיף, למדתי להסתדר לבד ברחובות היפים של פריז והרכבת התחתית "המטרו" זה הדבר הכי חכם שהמציאו! הכי נוח שייש.... המועדונים בפריז מאוד מפוארים והאנשים יפים ומתורבתים , היה לי פשוט כיף! רק מי שלא יודע ב-7 בערב כל החנויות נסגרות וב-7 התערוכה נגמרת אז ב-4 הימים הראשונים לא עשיתי שופינג כי לא יכלתי... ביום האחרון שהוא חופשי בשבילי ושאני יכול להנות ולבזבז כמה שארצה-----קמתי בבוקר מעוך, ללא שום כוח ויכולת להרים את גופי מהמיטה, הגרון שלי מפוצץ בדלקת, החום שלי עומד על 41 מעלות והקול שלי כמו של סוטה מין ו...........כל הדברים הנלווים-נזלת, ליחה, כאבים בגוף מהחום (41), צמרמורות, קור איימים ואז חום והזעה, אמבטיות קרח! והכי גרוע שלא הייתי מצוייד באנטיביוטיקה! עד שביום שלישי חזרתי הביתה נשמתי יצאה מגופי וחשבתי שלעולם לא אראה יותר את הפורום הזה או את הבמה בכלל או את ישראל! עכשיו מצבי השתפר, אני עדיין כותב לכם בשארית כוחותיי צרור ברכות לשנה המדהימה שאנחנו נעבור ביחד! אני כ"כ אוהב אתכם, תמיד אתכם ושלכם! חיבוק שרון סנדלר

שירלי XD

New member
../images/Emo209.gifגם ביחוש כתב \ שתהיה לכם שנה טובה

"שנה טובה.. שנה טובה.."... אני רוצה לאחל לכל הפורום היקר שלי.. חג שמח ושנה טובה ! שתיהיה לכם שנה של אושר, בריאות, שתגשימו את כל שתרצו.. תהנו מהשנה החדשה ותמצאו אהבה אמיתית (כמו שאני מצאתי! ).. שיהיה לכם בהצלחה בלימודים , בגרויות לחלק מכם, שתדעו להגיע רק אל הטוב.. והכי חשוב, שכל יום, במשך השנה החדשה, תחייכו ותיהיו מאושרים ! לתושבי שדרות שתיהיה לכם שנה של שקט ותחזרו במהרה לעסוק בכל שתרצו מבלי לחשוש.. שנה טובה אוהב המון אביחי לוי ומוקה

למעלה