את אחרי ניתוח ואינך יודעת איך פועל הניתוח?
זה מסוכן, כי ניתוח טבעת יצליח רק אם המנותח יבין מה עושה הניתוח וילמד הרבה הרבה פרטים אודותיו, מנסיון שנצבר.
ללא ידע וללא הבנה, ועם היצמדות להוראות של הרופא המנתח בלי להבין אותן - גורל המנותח יכול להיות כמו אחוז גבוה ממנותחי הטבעת (אם לא רובם) - כישלון בניתוח, סיבוכים, השמנה חוזרת וכל הסיבות שבגללם מנתחים רבים טוענים ש"ניתוח הטבעת נכשל" כי "יש המון סיבוכים עם טבעת".
יש המון סיבוכים, כי שומעים להוראות הרופאים בלי הבנה מינימלית בתהליכים. וכי יש הוראות רופאים הזויות להפליא, שצריך לדעת לברור מהן את המוץ הטפל ולהשליכו לכל רוח, ולשלות אך ורק את גרעיני התבונה הנדירים...
קראי בחתימתי את המידע באתר "טבעת" שיספר לך על הניתוח.
כמו כן, הצטרפי לפורום התמיכה "קיצורי קיבה" השכן, ותלמדי כל מה שאפשר מניסיונם של מנותחים אחרים - לטוב ולרע. כלומר מה לעשות ומה לא לעשות.
ברגע שמונעים את הבעיות מלכתחילה ע"י התנהגות נבונה ומושכלת (שלא ניתנת לה הדרכה במרפאות הבריאטרות וע"י המנתחים הבריאטריים, לצערי הרב), אחוזי ההצלחה בניתוח הטבעת הופכים להיות הרוב המכריע, והניתוח הופך להיות מוצלח להפליא.
אני - מנותחת מצליחה, ומנהלת פורום "קיצורי קיבה" שבו מנותחים מוצלחים רבים אחרים, התומכים זה בזה בדרך הארוכה והחשובה של התמודדות עם טבעת.
לגבי הצרת הטבעת - כיוון שההצרה נעשית ע"י הזרקת נוזל לתוך קופסת ההזרקה התת עורית המחוברת בצינור אל הטבעת שסביב הקיבה, וכיוון שקופסת ההזרקה התת עורית היא תת עורית - כלומר צמודה לעור ומתחתיו - אזי אין בכלל שאלה לגבי הרדמה. וכי לפני זריקה במזרק דקיק עושים הרדמה?