הצרת כתפיים

jenniffer1992

New member
אין ניתוחים כאלו

אי אפשר להקטין לך את גודל כף היד/כף הרגל/ כתפיים, אלו דברים שלא ניתן לשינוי, פשוט תתאימי את הגוף שלך למבנה שלו.

נרוונה1

New member
יש שיוף רגל

הההחלמה קשה ולא שווה את הסיכונים אבל קיים. כנ"ל גם לגבי כתפיים.
יש ניתוח לכף הרגל מאד פופולארי עכשיו בחו"ל כדי שיוכלו ללכת על עקבים גבוהות מאד 12 שעות. היום יש הכל רק צריך לדעת עד כמה הסיכון שווה את התוצאה.

Ellianne

New member
את בכוח רוצה שנגיד כן?

זה פשוט מצחיק שאת כאילו שואלת, אומרים לך לא, ואת עונה לעצמך שכן.... אז למה שאלת מלכתחילה?

אם כל-כך חשוב לך שנענה לך "כן" - אז כן, יש רופאים שעושים ניתוח להצרת הכתפיים. מורידים לך חצי מילימטר מהכתפיים ואז כל החיים את סובלת מצלקות וכאבים בגב העליון.
טוסי לפנמה, מקסיקו או תאילנד הם ינתחו אותך איפה שאת רוצה בפחות מדולר. רק אל תתפלאי שאחרי הניתוח גם איכות החיים והבריאות שלך יהיו פחות מדולר, אם את מבינה למה אני מתכוונת.

וכן גם יש ניתוחים לכפות רגליים - שיוף סחוס, הצרת גידים, הזרקות והכי נפוץ Bunionectomy.

ועוד נתון מעניין - בארה"ב יש יותר רופאים שמטפלים בבעיות שנוצרו עקב הניתוחים האלה מאשר הניתוחים עצמם. אנשים שעברו את הניתוחים האלה מדווחים שהם לא יכלו ללכת בכלל.

ואם בכל זאת את רוצה תשובה ריאלית - לא, אין.

jenniffer1992

New member
שיעור קטן באנטומיה של גוף האדם

כף הרגל, גדלה לך, ואצל רוב האנשים (חוץ מאלו עם פגמים גנטיים או מחלות מסוימות), על מנת ליצב את משקל הגוף שלך, ולאזן אותו בהתאם לעומס הכבידה בכדור הארץ.
כף הרגל זה יותר ממידה, זה מה שמחזיק אותך, ומאפשר לך איזון, ויציבות (כמובן שגם הנוזל באוזן קשור לזה, אבל תנסי לעמוד על הבירכיים -לא תצליחי).
כל הניתוחים האלו הם למעשה שיוף של העצמות ופגיעה באיזון של הגוף שלך, הגוף שלך נבנה בצורה הזאת כי זאת המטרה שהוא היה אמור לשרת.
זה שבגיל מאוחר רק התחלת לקחת הורמונים, זאת בעיה שלך, אין לך מה לעשות חוץ מלהתמודד עם זה, את לא יכולה לקחת הורמונים אחרי שהגוף שלך סיים להתפתח/כמעט הסוף, ולצפות שיהיה לך מבנה טבעי של אישה, זה לא עובד ככה.
והניתוחים האלה בנוסף מעוותים את הרגל, ופוגעים בבוהן, שאגב בהונות הרגליים משמשות אותנו להליכה, והן למעשה הדבר העיקרי שמאזן אותנו, ועוזר לנו בהליכה תקינה ולא מעוותת.

אז לשאלתך, יש ניתוחים כאלו, בארץ לא, במדינות עולם 3 כניראה, ששם גם תוכלי לקצר את רוחב הכתפיים שלך, ולעשות כל עיוות שרק יתחשק לך לגוף.
רק תקחי בחשבון שהתוצאות הן נוראיות, ולא טבעיות.
זה לא כמו שיוף פנים, לפנים שלנו אין שום דבר שמשפיע על התנהלות היומיומית שלנו חוץ מהדימוי העצמי, והסביבתי.

אסאס1

New member
נכון שהניתוחים האלו מאוד מסוכנים אבל מצד שני

אם יש לך מבנה גוף ממש גברי אז קשה להשלים עפ העובדה שפשוט תצטרכי לחיות עם הגוף הזה אז גם אם אין פיתרון אז ממשיכים לחפש אחד כשה . אולי אין ברירה אלא לקבל את עצמך כטרנסית עם מבנה גוף מסויים אבל כמה שניסיתי זה עדיין קשה ואפילו בלתי אפשרי בשבילי. אני ממש סובלת מזה בטירוף

jenniffer1992

New member
תראי, אני בטוחה שהרבה כמוך נמצאות באותה הסירה

גם אני נמצאת בה, אבל השלמתי עם איך שאני נראת, יש הרבה דרכים להסוות מבנה גוף, וכולם זה דרך בגדים.
אם כמה שזה נשמע הזוי אבל בגדים יכולים להשמין אותך לגרום לך להיות רזה רחבה או דקה, זה הכל תלוי בלבוש.

יש הרבה נשים שגם להן יש כתפיים רחבות, מידה גדולה בנעליים (40-42), אולי אצל חלקינו זה מעבר לכך, אבל זה מה יש, ועד שלא נשלים עם העובדה הזות אין שום דבר שיהיה ניתן לשנות, מכיוון שאין מכונת קסם שאפשר להכנס לתוכה כזכר ולצאת כנקבה.

ואם לא תצליחי להשלים עם הגוף שלך, את לעולם לא תהיי שמחה ושלמה עם עצמך, כי את רוב הדברים לא ניתן לשנות וזה חלק מהם, ככה שמה שנותר זה להתמודד עם זה ולקבל אותם כמו שהם.

למעלה