הצתרפתי לחבורה

HAVA159

New member
הצתרפתי לחבורה

אנא כתבו לי. שיהיה לכם המשך שבוע טוב. חוה.

emmy5

New member
חברים יקרים שנגיע לשנה הבאה,אמן

לחיים עם כל החברים שחוזרים מי בלויים ,פקניקים ... מאחלת לכולם שנגיע לשנה הבאה ,שיהיה שלום הללואי ,למי יש השיר ?????

emmy5

New member
HAVA159 תצטרפי אלי 'ברוכה הבאה

תרגישי בבית ,שמחים לקבל חברים חדשים

yaely2

New member
מנהל
ברוכה הבאה חווה../images/Emo34.gif../images/Emo65.gif../images/Emo42.gif

שלום חווה
אנו יותר משמחים שבאת אלינו. האם גילית אותנו תוך כדי שוטטות? או שקיבלת המלצה? אנו אוהבים אנשים ומקווים להנות ממך וגם מאחלים לך להנות מאיתנו. אם לא קשה לך ספרי קצת על עצמך. רק מה שאת בוחרת לספר, לא חובה. ושוב,אני מאחלת הרבה נחת לשני הצדדים.

HAVA159

New member
משהו על עצמי!

אני נשואה פלוס ילדים נכדים ונינים, אני מתנדבת זה שבע שנים בעמותת נאמן נפגעי ארוע מוחי cva בקרית ביאליק, יש לנו מועדון שפועל על רקע חברתי, המועדון פועל פעם בשבוע, המועדון נתרם על ידי הערייה. לעת עתה קצת על עצמי. לילה טוב לכולם. חוה.

yaely2

New member
מנהל
יישר כוח חווה../images/Emo47.gifכל הכבוד../images/Emo29.gif

zigd

New member
חווה

לחווה . ברוך בואך לביתינו , כאן תמצאי חברים לא רבים אבל איכותיים . מאחלים לך פעילות במלוא הכח בפעילויות אותם את אוהבת ואוהבת לעשות , כי ירבו המתנדבים בעם לשרת את הזולת , ולהעניק לו חדוות חיים יצירתיות , ושוב ברוכה תהי על פעילויותיך השונות בברכה . זיגי

מנורה

New member
לילה טוב יקיריי../images/Emo29.gif

|בגלל שינוי השעות אינני יכולה לישון עברתי על החומר שהפסדתי במשך השלושה שבועות אך קשה לקרוא הכל . כל כך הרבה חוויות אישיות, תמונות מהממות, שירים ובדיחות. אשתדל למלא את החסר בהמשך. ברוכים הבאים לכל החברים החדשים ותודה לכל מברכי. איך מתחילים לספר את כל החוויות משפחה שמעולם לא הכרנו, גנים ונופים מהממים, תערוכות ומבנים ירק, מים, אנשים הצגות ואירועים . תמונות ורשמים בהמשך

bimbo.

New member
חווה, ברוכה המצטרפת../images/Emo140.gif

תבורכי על פעלך והלוואי רבים ידעו לנדב ולתת מעצמם, זמנם וכוחם.

HAVA159

New member
תודה על הברכות.

בוקר טוב חברים! תודה על הברכות. ושיהיה לכם יום נפלא!!!!!!!!!!!!!! חוה.

r i n a t s c

New member
מברוק

זה פורום ממש מפרגן וכיפי. עברתי לפה מפורום אחר, ומקווה שתהיני כמוני. להשתמע.

למעלה