הצ`אט

NoyNoy

New member
הצ`אט

יש כמה בעיות: 1. עם כל הכבוד לרצון שלכם להתפרנס... הכתום הזה פשוט גורם לי לכבות את הצ`אט תוך 3 דקות! זה באמת צבע בהיר מדי בשביל העיניים. בבקשה תחליפו למשהו אחר. פאנטה ענבים, לדוגמא, יש לו צבע סגול כהה יותר... לא עדיף? 2. אני לא מצליחה להתחבר כבר הרבה זמן לצ`אט, ולפי מה שהבנתי אני לא היחידה. (אני מקבלת הודעה - ``אין אפשרות להתחבר לשרת!``)

@poet

New member
noy noy

אז ככה לגבי השאלה הראשונה שלך: 1) פירסומות , לצערי , זה הכרח מציאות , ואין ברירה . כמו שזה היה נורא נחמד אם לא כל שנייה בערוץ 2 היו שמים פירסומות ככה אני מאמין שהיה כיף לא לראות באנרים באתרים (למרות שאני חושב שהחייזרים דיי חמודים). אין לנו ברירה אלא לפרסם על מנת לתת לך ולחברים שלך את הצאט הטוב ביותר מסוגו, להחזיק שומרים , רובוטים וכדומה. 2) הודעה אינך יכול להכנס לשרת , אתמול כמו שהבנתי היו כמה בעיות עם כמה ספקיות , ולא מעט אנשים פנו אלינו. במידה ויש לך את הבעיה שוב תכתבי ל- [email protected] עכשיו זה צריך להיות בסדר . תנסי! זהו שיהיה לך אחלה יום וציטוט נעים Dekel - chat (irc) Administrator

NoyNoy

New member
בסדר, אין לי בעיה אישית עם הפרסומת,

למרות שפאנטה זה משקה די מגעיל... :cool: אבל הצבע!!! הצבע הזה הוא פשוט דוחה! אולי תפנו לפאנטה ותגידו להם שאין בעיה עם הפרסומת, רק שישנו את הרקע שמסביב לצ`אט למשהו שפחות כואב בעיניים? תגיד להם שאנשים נכנסים לצ`אט, מקבלים הלם בעיניים ובורחים, ואז חבל על כל ההשקעה אם אין מי שישאר לראות את הסרטונים (והחייזרים באמת חמודים... :cool: ). ואם לא מאמינים לך, תגיד להם שאני אמרתי 8-P זה פשוט צבע נוראי שצורב בעיניים! אם אתה רוצה, אני אשיג רופא עיניים שיגיד שהצבע הזה הורס את הראייה...

למעלה