הקאבר של אנני לנוקס האנטישמית לcloser now בשם: The Pattern of My Life דווקא מהמם לדעתי
א אמבריי לנצח New member 3/2/09 #1 הקאבר של אנני לנוקס האנטישמית לcloser now בשם: The Pattern of My Life דווקא מהמם לדעתי
C Cling And Clatter New member 3/2/09 #3 חחח אף פעם לא שמעתי את הביסייד הזה אני עכשיו שומעת אותו לראשונה ביוטוב משעמם
C Chrismakkah convert New member 4/2/09 #4 נו באמת, קארין ../images/Emo46.gif את חייבת לעשות השלמת ביסיידים!
C Cling And Clatter New member 4/2/09 #7 הו, סוף סוף עובד. אף פעם לא אהבתי את הקול שלה אבל היא לא שינתה הרבה חוץ מהקולות הרקע וה-אווווו
א אמבריי לנצח New member 4/2/09 #8 לדעתי זה דווקא יפה אפילו שאני לא אוהבת את הקו ל. תחשבו, זה נשמע כמו משהו שכל כך יהיה מקום ראשון במצעדים ויטחן בגלגלצ לא? מצד שני, זה משהו שאני כבר אומרת על הרבה שירים וכל פעם גלגלצ מתעלים (או "מתיירדים" אם אפשר להמציא כזה מונח) על עצמם.
לדעתי זה דווקא יפה אפילו שאני לא אוהבת את הקו ל. תחשבו, זה נשמע כמו משהו שכל כך יהיה מקום ראשון במצעדים ויטחן בגלגלצ לא? מצד שני, זה משהו שאני כבר אומרת על הרבה שירים וכל פעם גלגלצ מתעלים (או "מתיירדים" אם אפשר להמציא כזה מונח) על עצמם.