הקאבר של ווליום 28, מי שמעוניין../images/Emo58.gif
זה יהיה דולדוני D; הכוסון הזה~ (סתם >_>")
ספויילרים למנגה
דווקא אהבתי אותו, חבל שהוא מת XD לויודעת מה קרה לו בעצם Oס" המשרתים של סזאייל (333>) מצאו אותו אומשהו. *מדמיינת את סזאייל חוקר אותו בזמן שהוא מחליף בגדים* T___T" גאד. סתם, בטח הוא כבר סיים לחקור אותו, בגלל שהוא אמר שהוא כבר חקר את צ'ירוצ'י (Cirucci), זאת שנלחמה עם אישידה... אז, כן. ס_ס" אבל בכל מקרה, אהבתי שדולדוני פעם אמר לאיצ'יגו, "תשאיר את השוקולד מאחור, ותהפך להיות שד, נינייו~" כי באמת איצ'יגו הוא כלכך תמים כמו שראינו טוב מאוד בקרב שלו עם היצ'י :/ אבל בסופו של דבר!!#$ איצ'יגו -לא- לומד את הלקח ו--לאא-- משאיר את השוקולד מאחורר >_>" ואז הוא בא להילחם באולקי וחושב "פחפחפח אני כזה חזק! ^_^ והוא בטח אספדה 1 ואני מזה הולך לנצח אותו! ^__^" ומה קרה עכשיו?! >< מה?! שוכב על הריצפה כמו זומבי מת!#% ועוד אוריהימה צריכה להציל אותו. כמה עלוב >__>" הוא הלך להציל אותה ובסופו של דבר היא מצילה אותו. גרר. יותר מידי שוקולד בשבילך איצ'יגו!!!#$ למהה למה לא הקשבת לדולדוני ולקובו כשהם אמרו לך להשאיר אותו מאחור. למה. מסקנה: אל תאכלו יותר מידי שוקולד, זה יהפוך אותכם לתמימים מידי XD ואז תתחילו להאמין שאתם יכולים להביס בריונים גדולים וספרדיים במכה אחת P: ממש P: טוב. סיימתי XDD (אני? כועסת על איצ'יגו? מ'פתאום XD)