הקאבר של ווליום 28, מי שמעוניין

Noya Nyan

New member
הקאבר של ווליום 28, מי שמעוניין../images/Emo58.gif

זה יהיה דולדוני D; הכוסון הזה~ (סתם >_>")
ספויילרים למנגה
דווקא אהבתי אותו, חבל שהוא מת XD לויודעת מה קרה לו בעצם Oס" המשרתים של סזאייל (333>) מצאו אותו אומשהו. *מדמיינת את סזאייל חוקר אותו בזמן שהוא מחליף בגדים* T___T" גאד. סתם, בטח הוא כבר סיים לחקור אותו, בגלל שהוא אמר שהוא כבר חקר את צ'ירוצ'י (Cirucci), זאת שנלחמה עם אישידה... אז, כן. ס_ס" אבל בכל מקרה, אהבתי שדולדוני פעם אמר לאיצ'יגו, "תשאיר את השוקולד מאחור, ותהפך להיות שד, נינייו~" כי באמת איצ'יגו הוא כלכך תמים כמו שראינו טוב מאוד בקרב שלו עם היצ'י :/ אבל בסופו של דבר!!#$ איצ'יגו -לא- לומד את הלקח ו--לאא-- משאיר את השוקולד מאחורר >_>" ואז הוא בא להילחם באולקי וחושב "פחפחפח אני כזה חזק! ^_^ והוא בטח אספדה 1 ואני מזה הולך לנצח אותו! ^__^" ומה קרה עכשיו?! >< מה?! שוכב על הריצפה כמו זומבי מת!#% ועוד אוריהימה צריכה להציל אותו. כמה עלוב >__>" הוא הלך להציל אותה ובסופו של דבר היא מצילה אותו. גרר. יותר מידי שוקולד בשבילך איצ'יגו!!!#$ למהה למה לא הקשבת לדולדוני ולקובו כשהם אמרו לך להשאיר אותו מאחור. למה. מסקנה: אל תאכלו יותר מידי שוקולד, זה יהפוך אותכם לתמימים מידי XD ואז תתחילו להאמין שאתם יכולים להביס בריונים גדולים וספרדיים במכה אחת P: ממש P: טוב. סיימתי XDD (אני? כועסת על איצ'יגו? מ'פתאום XD)

JeeChan

New member
XDD ../images/Emo58.gif

טוב רק על זה שהוא גרם לאיצ'יגו להיות רציני ומגניב, והקטע עם המסיכה לשניה והחתך, מגיע לו קאוור. הוא היה דמות משעשעת ובאמת שכחתי ממנו דיי מהר, כמו כל דבר במנגה, שהאירועים מהירים ושוכחים תוך כמה פרקים שקרו דברים אחרים. בדיוק כמו ב24 לאחר שמתפוצצת פצצת אטום ו3 פרקים אחר כך, כבר לא זוכרים את זה מרוב אירועים XD

למעלה