הקאבר של Under Pressure יוצא יום שלישי

הקאבר של Under Pressure יוצא יום שלישי

בתכנית של ג'ו וויילי ברדיו1, פרטים נוספים כאן: http://keanemusic.com/news.php?action=get&id=2331&y=07&m=09 האמת הוא לא יוצא, הוא פשוט ישודר לראשונה... אני מתה כבר לשמוע!
אם אתם נכנסים לאתר של קין בבקשה תשאירו תגובות עם השם שלכם וליד זה תכתבו בסוגריים "ישראל", זה חשוב מאוד אם אנחנו רוצים שישימו עלינו... וזה מביא אותי לעניין הבא- מה דעתכם שבהופעה של קין אני אמסור לשומרי ראש שלהם מתנה מהמעריצים בישראל? או מכתב? או גם וגם? זה יכול להיות מגניב... (רק חבל שזו הופעה אנטי מלחמתית
)

../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

יווו!!! אני כבר רוצה לשמוע אותו
ממש מעניין אותי לחשוב איך הקאבר הזה יישמע, כי של קווין גם ככה מושלם
וכמובן שגיתית הראשונה בתגובות שם
יש מצב לשמוע את ג'ו ווילי דרך האינטרנט?? זכור לי שיש כזאת אופציה...
ובקשר למתנה---- המממממ... זאת אפשרות...מה ניתן להם?? זה צריך להיות משהו ממש מקורי!! אולי אפשר לקשר את זה ד-ו-ו-ק-א לעניין הזה של המלחמה....משהו כמו- עזרו גם למלחמה שמתנהלת אצלנו.... כי לא ילדים באפריקה סובלים

חחחח חשבתי לכתוב מכתב שקשור,

ומתנה שלא קשורה... ויש כמובן אופציה דרך bbc.co.uk/radio1 בע"ה יבוא היום המיוחל ואתן לינק נורמלי ללא נדר
מזל שזה יוצא בחוה"מ ואוכל לשמוע ^_^ וגם אם מישהו לא יכול- מן הסתם כ5 דקותלאחר שידור התכנית זה כבר יהיה זמין להורדה בכל מערכת פורומים של קין שמכבדת את עצמה
(ואנחנו, כמובן, גם כזאת
)

tweety3

New member
בהחלט נכון!

אם באמת מתכוונים לכתוב מכתב, אני יכולה להכניס איזה קטע על החוויות האישיות שלי מהמלחמה האחרונה, על הקטיושות והכל ואולי אפילו להוסיף תמונות...

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif זה בהחלט משעשע לדמיין את זה

אני רוצה לשמוע את טום עושה את כל -UM BA BA BE....

למעלה