הקאוור שהם עשו בהופעה עכשיו

guy krul

New member
הקאוור שהם עשו בהופעה עכשיו

מישהו מכיר אותו? blues of a gun של מי זה? אני רוצה להוריד.. וד"א ההופעה הייתה ממש טובה! אבל די התבאסתי בשירים החדשים שלא הכרתי אותם והכל.

חחח... כן נראה לי שכולם

התבאסו.... ואולי ראית אותי בהופעה???? אני היית זה עם הכובע המדליק הזה שהוא כמו ראסטות כאלה..., צצבעוני..., ראית??

לא אמרתי שהם לא יפים!! ../images/Emo12.gif

הם באמת יפים!!!!!, אבל התכוונתי שכאילו רוב האנשים התבאסו כי מתי שהם שרו שירים חדשים, אז אף אחד לא מכיר את השירים החדשים... וככה לא יכולנו לשיר איתם ולרקוד ולהתפרע ובלה בלה....

kasperit

New member
אבל זו הכנה לדיסק החדש

אני מתה ללכת להופעה בחיפה ולשמוע את השירים החדשים! יעל

או קיי...

ברור שזו הכנה לדיסק החדש, אבל אניחושב שהם שרו קצת יותר מדי שירים מהדיסק החדש... ככה שהיה קטע שזה כבר שיעמם את כולם..,. אבל אחלה שירים....

guy krul

New member
אני לא חושב שראיתי

אני הייתי בשורה ראשונה כל הזמן הייתי עם חולצה של נירוונה ושיער כחול אבל בטח לא ראו שם שהוא כחול כי היה חושך. לקחתי גם לשייגעץ את המפרט ואת הדף שרשום עליו את הרשימת שירים ולמוניקה ניסיתי לקחת את הדף הזה אבל איזה שומר אחד צעק עליי להחזיר.. היה ממש כיף אבל השירים החדשים קצת ביאסו ואני גם לא מכיר את השירים שהיו מהדיסק השני כל כך (חוץ מאיש קש וגשם חזק.. אני יודע אני צריך לקנות אותו כבר) אבל הם היו טובים וההופעה היו טובה והם שרו הרבה שירים שהם לא תיכננו והיה ממש כיף!

למעלה