הקאות בבוקר...כאבי גב...

AshkA_

New member
חורף בא ברוך הבא

בהיריון. כולם אומרים שזו חוויה לא נורמלית אני איכשהו מפקפקת בכך (למרות שאם לא יהיה איזהשהן בעיות אני אשתדל לעבור את זה מתישהו), אבל אם אתה באמת רוצה ``להנות``, אז תלך על קילקול קיבה. אני עדיין זוכרת את הקילקול קיבה הראשון שלי (ולמזלי גם היחיד). זה היה פשוט מדהים. מרוב כאבים לא רציתי לזוז מהמיטה, כי זו הייתה הדרך היחידה למנוע מהבטן שלי לרצות ללכת למקומות אחרים, גבוהים יותר. העניין היה, שזה בא בדיוק במקום. שנאתי את העבודה, ולמרות שהייתי צריכה אותה, תמיד חיפשתי דרכים להתחמק. זו ההתחמקות האולטימטיבית. כלכך הרבה הזיות היו לי שם. בונוס נוסף הוא שרק בשעת מחלה אני זוכרת חלומות. אני שוקלת לחלות שוב רק בשביל זה. אני כלכך קריאייטיבית לפעמים. בפעם האחרונה אני ביימתי את הסרט השני בסגה של הנוסע השמיני (זה היה לפני שראיתי אותו). אני עשיתי אותו יותר טוב לעזאזל! אילו רק יכולתי להוציא את זה החוצה.. בכל מקרה. תמיד תמצאו את הדברים החיוביים במחלה (חוץ מזה שכל היום דוחפים לך תה ואורז. יאקק). כשתבערו מחום, תרטיבו את הפנים ותרגישו איך המים מתנדפים להם מהפנים, כאילו יש להם מקום יותר טוב ללכת. זה מדהים. נשבעת0

נעל

New member
תה

נעל מאוד אוהבת תה, בעיקר תה ירוק עם הדרים, קליפות תפוז וכו` (מוסיף לטעם קצת יותר עניין מנענע. אחרי שנים עם נענע כבר לא שמים לב). [האנלוגיות שאפשר להוציא מהפיסקה הזו פשוט מדהימות...] מוזר מאוד התה, משום שנעל תמיד זוכרת שדווקא כשהיא הייתה חולה היא לא רצתה תה. תה לא נראה לה כבר כל כך מפתה. גלידה כן, שוקולד כן, כל מיני דברים שאמא לא רוצה לתת כשחולים. נעל אפילו התמכרה לסירופ נגד שיעול (עוד תשמעו על זה בהזדמנות, זכרו את ההבטחה). מה כן בא, בעצם, כשחולים? איך אפשר לנצל את כל הזמן הפנוי הזה, שעשוי היה להיות ממש נפלא אלמלא היינו מרותקים למיטה? נעל

למעלה