הקאות בטיסה

הקאות בטיסה

בזמן שאני לוקח נוסעים אתם יודעים...לא כולם מרגישים טוב ובעיקר בססנות למיניהן ושמזג האויר לא ראוי לשבח. נתיבי הקבועים לאיי יוון כרתים,רודוס,קוס,ולעיתים בארץ. אז כמו שהזכרתי לא תמיד מרגישים טוב בכל טיסה אני מארגן לפחות 8 שקיות הקאה שלפעמים מנוצלות עד הסוף. לאחר המעשה...יש בקוקפיט ריחות לא נעימים בכלל..פשוט זועה שאני בתור טייס יכול לעבד את העשתונות. אז יש לי פתרון שאותו אני רוצה לספר לכם,וגם לשמוע דעות שונות. *הפיתרון: הקאה דרך החלון אשר מתאים בססנה 172 במיוחד:אפשר להוציא את הראש ולהקיא את הנשמה בלי ריחות לואי או דברים דומים. ועל מנת שלא תהיה התנגדות של הראש היוצא מן החלון ועל מנת לא להלחיץ את הנוסע המקיא אז גם לזה יש פתרון: *הזדקרות המטוס שתי שניות לפני שהנוסע מקיא אני מרים את האף בקיצוניות TAS יורד והמקיא יכול להקיא בנינוחות דרך החלון ללא שרוח משתוללת לו על הפנים. ממתין להצעות ותגובות.

mayafit

New member
עוד פתרון

למה לא לעצור רגע, לפתוח את הדלת, לתת לו לצאת ואח"כ להמשיך? בלי ריחות, בלי שהחלון ימרח ובלי צורך לנקות אחריו.

תגיד איציק-מה אתה מתייחס ל...

שוטים האלו? אתה לא רואה שמדובר פה בעדר של שוטים,אנשים שמסתתרים מאחורי כינויים מטופשים. גם אותי הובילו להסתתר מאחורי שם בדוי. פשוט בושה לדון בפורום הזה מול אלו הבדויים. חבל על הזמן הגיע הזמן לעבור לפורום אמיתי אחר

mayafit

New member
מתייחס גם מתייחס

איני יודע מי שוטה ומי לא. תמיד ימצאו כאלה שנוח להם להסתתר מאחורי שמות וסיסמאות ולעשות קולות של חכמים. אסור לוותר, זהו הפורום, וכל אחד אחר שיפתח יביא את קהל השוטים, כפי שקראת להם. בואו לא נוותר ונמשיך בשלנו, השוטים יתייבשו וינשרו בדרך ואילו אנו נמשיך להנות מהאתר הזה, הוא עבורנו ועבורנו בלבד.

JuveFan

New member
פראמין ימנע כאב בטן

או בחילה כתוצאה ממחלה, לא כתוצאה מ"פחד" טיסה...

cavok

New member
פראמין נוגד הקאות ומזרז פריסטלטיקה

שתי תכונות אלו יעזרו לטסים להפחית במידה ניכרת את הסיכוי להקיא גם אם ירגישו בחילה. עובדה שהתרופה די פוטנטית במצבי ´ורטיגו´ ( באוזן התיכונה) שיכול לדמות את ההרגשה בטיסה . אם תתעקש אוכל להוכיח לך בכתובים.........

הקאות

אתה בטוח שזה רעיון טוב להרים את האף בקיצוניות אם הנוסעים שלך לא מרגישים טוב?

למעלה