הקאות בעקבות מוצרים

tinil

New member
הקאות בעקבות מוצרים

בתי בת חצי שנה ( הנקה מליאה - בחודשיים האחרונים פעמייים ביום חלב שאוב ) בשבוע האחרון ניסינו להתחיל עם מוצקים , נתקלנו בבעיה , כך שכל גרגיר שמנסים לתת לה , היא עושה סימנים של רצון להקיא ובסופו של דבר מקיאה את כל הארוחות שאכלה במשך היום . בנסיונות שאחרונים היא פשוט הפנתה את הראש בכל פעם שהתקרבתי עם הכפית . מה אפשר לעשות על מנת להקל עליה את המעבר לאוכל המוצק ? האם כדאי לתת לה עם בקבוק במקום עם כפית עד שתתרגל לטעם ? אני קצת חוששת לגרום לה לתחושות שליליות מההאכלה בכפית . תודה על התשובות .

אמאקטנה

New member
הי, עונה מנסיוני

(בד"כ אני בפורום תאומים ושלישיות) מה את נותנת לה לאכול? נסי לתת קישוא מבושל (או מאודה) ומרוסק למחית חלקה לחלוטין, או בטטה. במקרה של בטטה, צריך להוסיף מים רתוחים למחית כדי לעשות אותה דלילה יותר. המרקם חשוב, כזה שמחליק לפה מהכפית, כך שהיא לא תזדקק לתנועות לשון בתוך הפה. זה דבר שהיא תלמד מאוחר יותר. לא מציעה לתת תפוח אדמה בשלב זה. כפית פלסטיק קטנה קטנה (של תינוקות) יכולה לעזור...גם הכפיות של סופר-פארם טובות למרות שהן לא הכי קטנות שיש. ולא לתת בכח... ולא כשהיא מאוד רעבה. וחוץ מזה לי עזר המון המון הספר "טעמים ראשונים" - ממליצה עליו!!

הקאות

ראיתי שיעצו לך בנוגע למרקמים ומזונות. אוסיף כי ה"תרופה" הטובה ביותר היא הזמן!! כנראה היא עדיין אינה בשלה למוצקים. כתבת בעצמך שהיא בת חצי שנה. המלצת משרד הבריאות היא להתחיל בתום החודש השישי,, יש לכם זמן אך שימי לב שלאט לאט זה מסתדר. במידה ותישנה הבעיה פני אלי שוב ואשמח לעזור.

למעלה