הקאות וסיבובים במרחב

הקאות וסיבובים במרחב

1. ילד אוטיסט, בן 20, נוהג להסתובב במרחב ללא סוף, הסיבובים מלווים בצעקות רמות ביותר. כמו כן יש לו אלימות עצמית קשה, נוה להכות את צידי ראשו, ואת עיניו. הוא משלב צעקות רמות תוך הנחת ידו על פיו, נוהג להסתובב ברחבי החדר והסלון המון. אני אשמח לעצה ואם מישהו מכיר מרפאה בעיסוק או מטפלת התנועה שתתאים לעבודה עימו. 2. ילד אוטיסט בן 14, נוהג להקיא לאחר כל ארוחה, נהג לאכל בצורה אובססיבית כל דבר שניתן, כעת ההרגל פחת אך ההקאות לא פחתו. במידה והצלחתי לדחות את ההקאה לזמן מה, הוא מתפרץ, וינסה בכל דרך אפשרית להקיא לאחר מכן. היום הגיע למצב שאם הוא לא גורם לעצמו להקיא תוך הכנסת יד לפה, הוא מצליח לגרות את הגרון ומקיא עצמאית.

sivansof

New member
לילד בן ה-14

אולי אם בכל פעם שהוא לא מקיא יקבל פרס שווה או משהו שאוהב מאוד לעשות, הוא יפסיק עם הזמן ? מתי זה התחיל?

הקאות וסיבובים

שלום עמוס אתה מטפל בילדים אלו או שהם שלך?! נשמע כמו התמודדות מאוד קשה
. האם ניסיתם לפנות לפיסיכיאטר? ייתכן שיש צורך באיזושהי תרופת הרגעה וזה ללא קשר לטיפול שתבחר (טיפול בתנועה / ריפוי בעיסוק). אני אישית לא מכירה מרפאה בעיסוק שעובדת עם נערים אוטיסטים, אבל בטח אפשר לשאול דרך בית לורן או כל גוף מידע טיפולי אחר. בהצלחה שרית

דיאטה סנסורית?

האם הותאמה לנערים אלה בעבר דיאטה סנסורית? זה נראה לי כיוון מתאים. באיזו מסגרת נמצאים הנערים? בברכה שרון שני גונן מרפאה בעיסוק

למעלה