הקאות

elhanan1010

New member
אפלפסיה ואוטיזים -יעל

לפני הדיאטה בני היה משלשל ואז היינו נותנים לו אוכל שיגרום לו להפסיק לשלשל ואז לאחר מספר ימים היה הסיפור חוזר - לפי מיטב זכרוני מאז שהתחלנו את הדיאטה הוא פחות משלשל . לגבי הבחילות לעיתים בני בולע את האוכל ולא לועס אותו טוב ולפעמים גם שהוא לועס אותו הוא מקיא כך שאני אובד עצות בנושא. ההקאות לא קשורים לאפלפסיה של בני .הילד בן 11 יש שיפור הוא מדבר לא שוטף ואוצר המילים קטן הוא קורא ,קשה לו בחשבון, קשה לו בכתיבה . ממליץ לך לפחות לתקופה להוריד את מוצרי החלב ואת הגלוטן - ידוע לי שזה קשה אך תנסי לאט לאט לא במכה אחת כל פעם תורידי מוצר ותכניסי במקומו מוצר אחר במקום לחם תנסי פריכיות אורז/ לחמניות ללא גלוטן- אנו קונים את הלחמניות של לשובע / אם יש לך אופה לחם תנסי לרכוש ערכה להכנת לחם לי אין אופה לחם ותבררי היטב איך להכין את הלחם עם החברה ממנה רכשת את הערכה /יש גם ללשובע לחם ללא גלוטן - באיזה איזור בארץ אתם גרים ? לגביי גבינות אנו נותנים לו גבינות סויה של צוריאל - רק בכנס נאמר כי רצוי להוריד את הסויה כך שאני כרגע בבעיה נוספת בקשר לתחליף לגבינה האם הילד אוכל ירקות ? מקווה שקצת עזרתי לך אם את צריכה עוד מידע תשירי בפורום הודעה ואנסה לעזור לכם . אלחנן

elhanan1010

New member
הקאות

יש לי בן אוטיסט וחולה אפילפסיה כרגע מקבל לאפילפסיה : keppra +gabapentin+vitamin b6. תוספות מזון : אומגין של אלטמן( אומגה 3 epa 180mg+ dha120mg+ vitamin e 5iu ) calcium ascorbate crystals- solgar zinc 25mg,taurine 500mg-solgar ,food enzymes -natures sunshine magnesium with vitamin b-6 -solgar ,milk thistle 100mg-krikman ester -c plus 1000mg vitamin c -solgar סיינר -פרוטאין -אבקה על בסיס חלבון סויה בתוספת ויטמינים ומינראלים - כדי לספק חומצות אמינו מוצר של חברת נייצרס סנשיין. בני נמצא בדיאטת נטולת גלוטן וחלב כ- 6 שנים אוכל לרוב ביצים גבינות סויה של צוריאל ,עגבניותת לחמניות של לשובע שינצל עוף אורז , פתיתים על בסיס של תפוחי אדמה ואורז . לבני יש תופעה שהוא מכניס את היד לפה ומנסה לגרום לעצמו להקיא , ולפעמים אחרי שהוא אוכל כשעה לאחר מכן הוא מקיא את כל האוכל שאכל האם יש קצה חוט לסיבת ההקאה / המלצות לבדיקות ? בברכה ובתודה אלחנן

razgalili

New member
דבר ראשון הייתי מחפש אלרגיות מזון

הדרך הכי טובה לאתר אלרגיות מזון היא דיאטת אלימנציה. כדאי לנסות מעבר לזה להשתמש באנזימים ופרוביוטיקה. הייתי פונה לרופא מומחה לבדוק אפשרות של כיב כיבה, וזיהומי מעיים שונים.

למעלה